Jeg har prøvet at justere mængden af tekst lidt ned, da folk der vil vide mere alligevel læser kilden, og vil samtidig forsøge at gøre det til en daglig opdatering (hvis muligt) med mere varierende antal nyheder end de fem jeg er gået efter hidtil.

Fjerde Girls und Panzer teaser samt ny trailer for tredje film

Teaser for 4. film

Endnu en trailer for den 3. film der stadig vises i biograferne i Japan

Illustration

Fjerde Girls und Panzer teaser samt ny trailer for tredje film

Læs mere

Kono Healer, Mendokusai fantasy komedie manga laves til TV anime

Kadokawa meddelte onsdag, at This Healer’s a Handful (Tannen ni Hakkos Kono Healer, Mendokusai) manga inspirerer en TV-anime serie. Tannen ni Hakkō tegnede nedenstående illustration for at fejre meddelelsen.

Kono Healer, Mendokusai fantasy komedie manga laves til TV anime

Beskrivelse

En fantasi- og eventyrkomedie om Karla, en dark elf præst, der investerede for meget i sine fornærmelses færdigheder, og Alvin, en sværdkriger, der må udholde hendes narrestreger.

Kilder

My Dress-Up Darling cosplay manga laves til anime

Amazon hoster et billede af forsiden af dette års niende nummer af Square Enix’s Young Gangan magasin, der afslører, at Shinichi Fukudas My Dress-Up Darling (Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru) manga inspirerer en TV-anime serie. Magasinet udkommer i morgen fredag.

My Dress-Up Darling cosplay manga laves til anime

Beskrivelse

Traumatiseret af en barndomshændelse med en ven, der ikke kunne lide hans kærlighed til traditionelle dukker, lever den håbefulde dukkehåndværker Wakana Gojō sine dage som en ener og finder trøst i hjemkundskabslokalet på sin gymnasium. For Wakana er folk som den smukke Marin Kitagawa, en trendy pige, der altid er omgivet af en flok venner, praktisk talt en fremmed fra en anden verden. Men da den muntre Marin – aldrig en til at være genert – får øje på at Wakana syr en dag efter skolen, bryder hun ind med det formål at binde sin stille klassemand i sin hemmelige hobby: cosplay.

Kilde

The Seven Deadly Sins the Movie: Cursed by Light anime film trailer

Den officielle hjemmeside for den anden anime-film baseret på Nakaba Suzukis The Seven Deadly Sins (Nanatsu no Taizai) manga afslørede i dag torsdag yderligere rollebesætningsmedlemmer, en plakat (illustrationen herunder), første trailer og temasangkunstnere.

Filmen med titlen The Seven Deadly Sins the Movie: Cursed by Light (Nanatsu no Taizai: Hikari ni Norowareshi Mono-tachi) får premiere i de japanske biografer den 2. juli.

Trailer

Illustration

The Seven Deadly Sins the Movie: Cursed by Light anime film trailer

Kilde

Kategoriseret i: