Dr. Stone anden sæson info

Det officielle websted for TV anime serien baseret på Boichi og Riichirou Inagakis Dr. Stone manga afslørede en ny teaser trailer og billede for anime seriens anden sæson her fredag. Teaseren fremviser anden sæsons “Stone Wars” historie.

Dr. Stone anden sæson info

Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro bliver til anime

Kodansha åbnede et officielt websted for en TV anime adaption af Nanashis Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro (Ijiranaide, Nagatoro-san) manga i torsdags, hvor de afslørede de primære folk bag og et teaser-billede (øverst). Stemmeskuespillerinde Sumire Uesaka (Musaigen no Phantom World) vil spille hovedpersonen Hayase Nagatoro.

Beskrivelse

Serien handler om en ældre studerende, der er meget stille og tilbringer alt sin tid i billedkunst lokalet. En dag dukker der dog en yngre pige op (Nagatoro), der er meget nedladende og aggressiv over for ham, men langsomt bygges der en relation mellem dem.

Kyoto Animation begynder at rekruttere igen

Kyoto Animation annoncerede tirsdag, at de igen accepterer ansøgninger til forskellige stillinger i både tidsbegrænsede og faste ansættelsesperioder. Animestudiet havde udsat rekrutteringen til regnskabsåret 2021 på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Moriarty the Patriot anime info

Det officielle websted for den kommende TV anime baseret på Ryōsuke Takeuchi og Hikaru Miyoshis Moriarty the Patriot (Yūkoku no Moriarty) manga annoncerede her fredag flere roller, flere folk bag og oktober premiere for anime serien. Hjemmesiden præsenterede også et nyt nøgle billede (herunder).

Moriarty the Patriot anime info

Spinoff-sæsonen debuterer den 10. juli i samme uge som den “rigtige” anime sæson 2.

Re:Zero ~Starting Break Time From Zero~ anime får også ny afsnit

Kategoriseret i: