En ret blandet omgang denne gang med alt fra k-pop over mand der beder kvinder vise deres trusser til Goro Miyazaki fortsat med musik til Nagoya anime og afsluttet med anime om piger der laver ting i ler.

Black Clover TV anime serien får åbnings tema sang med K-Pop gruppen TOMORROW X TOGETHER

Når troldmands kongen fortsætter sin rejse, er der med hvert dusin episoder knyttet et nyt åbningstema til starten af Black Clover til at krydre den igangværende TV-anime-serie. Denne gang blev det annonceret den 29. juli, at K-Pop-gruppen TOMORROW X TOGETHER skal stå for sangen som deres første anime-samarbejde nogensinde i afsnittet der kommer den 1 september.

Kilde

Crunchyroll

Dogeza de Tanondemita voksen manga laves til anime

Som det kan ses på forsiden af ​​den aktuelle udgave af Megami magasinet vil voksen mangaen Dogeza de Tanondemita (Tried Asking While Kowtowing) af Kazuki Funatsu blive lavet til en anime. Der er ikke offentliggjort yderligere detaljer indtil videre.

Titlen beskriver tydeligt at serien handler om en mand, der beder unge kvinder om at vise ham deres undertøj.

Dogeza de Tanondemita voksen manga laves til anime

Kilde

Goro Miyazaki er sikker på den kommende Earwig and the Witch CG-film

Goro Miyazaki, søn af Studio Ghibli-medstifter Hayao Miyazaki, kommenterede sin kommende CG-film Earwig and the Witch på en pressekonference tirsdag. Han beskrev det som “et arbejde, jeg vil have, at alle skal se lige nu” og sagde, at det mest var skabt af unge medarbejdere. Mainichi Shimbuns Mantan-web citerer ham for den drillede udtalelse: “Jeg konsulterede ikke nogen af de gamle gutter [hos Ghibli] overhovedet.”

Kilde

Shikizakura anime video viser Asakas åbnings sang

Den officielle hjemmeside for Chukyo TV og Sublimations originale “nær fremtid science fiction drama” anime Shikizakura begyndte at streame en video med Asakas “BELIEVE MYSELF” åbnings tema sang i tirsdags. Asaka er fra Nagoya, hvor anime serien foregår.

Kilde

Yakunara Mug Cup Mo Pottery anime info

Tv-anime til Tajimi byens salgsfremmende manga Yakunara Mug Cup Mo (Let’s Make a Mug Too) afslørede rollebesætningen, personalet og et nøgle billede for den kommende TV anime serie i onsdags. Projektet annoncerede at TV anime serien får premiere den 14. februar.

Rollebesætningen inkluderer Minami Tanaka som keramik-begynder Himeno Toyokawa, Yū Serizawa som Himenos klassekammerat og keramik-klubbens humørbombe Mika Kukuri, Yūki Wakai som anime- og spilfan Naoko Naruse, der tilbringer al sin tid på klubben af en eller anden grund, og Rina Honnizumi som klubpræsident Toko Aoki, der har nydt keramik siden hun var lille.

Beskrivelse

Byen Tajimi, der ligger i den sydlige del af Gifu-præfekturet, Japan, er berømt for Mino fajance. Byen er fyldt med historiske keramikproducenter og keramiske kunstmuseerDen Det har faciliteter, hvor du kan prøve at lave keramik, og mange restauranter, der serverer mad på Minoware-tallerkener.

Historien begynder, da en gymnasiepige flytter til en shoppinggade i Tajimi. Mange møder venter på hende, venner, byfolk, keramisk kunst osv. Hvad vil hun opdage i en by, der er berømt for keramik?

Yakunara Mug Cup Mo Pottery anime info

Kilder

Kategoriseret i: