En livestreamet special for den anden anime-sæson baseret på Yuumikans Bofuri: I Don’t Want to Get Hurt, So I’ll Max Out My Defense light novel serie afslørede sæsonens anden reklame video, hjemmevideoudgivelsesplaner og julebillede.

Videoen annoncerer animeens premiere den 11. januar 2023.

Trailer

Illustration

Specialen viste også en forhåndsvisning af sæsonens første afsnit “Bōgyo Tokka to Christmas” (Defense Specialization and Christmas).

Anime nyhed: BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense. sæson to trailer

Beskrivelse

Historien om BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense. foregår i en verden i et VR MMO kaldet “NewWorld Online.” Hovedpersonen Kaede Honjo bliver inviteret til spillet af sin ven, Risa Shiramine. Kaede vil gerne prøve det, men hun har en massiv frygt for at fåsmerter. På grund af dette skaber hun en karakter ved navn Maple og dumper alle sine færdighedspunkter i sin defense stat, eller VIT. Resultatet? Maple er vanvittigt langsom, kan ikke bruge magi og bliver skubbet rundt af kaniner, men hun føler aldrig smerter og tager altid nul skade. Gennem indlæring af en række utroligt praktiske færdigheder som “Absolute Defense”, “Counter Skill” og “Lethal Poison”, er hun i stand til at kommet let gennem encounters på trods af at hun overhovedet ikke har nogen kampkampe overhovedet.

Kilder

Kategoriseret i: