Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 9 september 2020: Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai, Cells at Work Black, Gal & Dino, Irregular at Magic High School, OneRoom

Cells at Work! Black TV anime trailer 1

Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! anime sæson 4 promo video

Imagineer begyndte at streame 30- og 60-sekunders versioner af en reklamevideo for den fjerde sæson af Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai! (There’s No Cure for My Brother Being Around Me!) TV anime serien.

Rarecho (Aggretsuko) instruerer anime serien hos Imagineer og Fanworks og skriver også manuskripterne. Et Shanghai-studie er angivet som det tredje animationsstudie i stedet for den tredje sæsons Planet Cartoon. Besætningen fra de foregående sæsoner vender tilbage til den fjerde sæson. Anime er baseret på en kinesisk web-tegneserie af Yu Lei.

Tencent begyndte at streame serien på Tencent Video-platformen i Kina i august. Anime serien får premiere i Japan på Tokyo MX den 2. oktober kl. 21.54. Den nye sæson vil også streame på forskellige platforme i Japan.

Den originale tegneserie handler om en voldelig pige, der rammer sin idiot ældre bror. Historien fokuserer også på søskendekærlighed, kærlighed og mad. Webmangaen er blevet læst mere end 500 millioner gange online i Kina.

Kilde

Cells at Work! Black TV anime trailer 1

Her er den første trailer for den kommende Cells at Work! Black anime, modsætningen til den originale Cells at Work! TV-anime-serie. Den viser et eksempel på livet i eusund krop snarere end en sund. Serien, en spin-off skrevet af Shigemitsu Harada og illustreret af Issei Hatsuyoshi, er planlagt til at begynde i januar 2021 sammen med den anden sæson af Cells at Work!

https://youtu.be/_4R4qhKnhLA

Kilde

Crunchyroll

Gal & Dino video viser ny afsnit efter COVID-19 forsinkelse

Den officielle webside for tv-anime / live-action-serien baseret på Moriko Mori og Cota Tomimuras Gal & Dino (Gal to Kyōryū) manga afslørede den anden reklame video for anime serien. Videoen viser den ny ottende episode og senere episoder i serien.

Serien begynder igen den 3 oktober 2020.

Kilde

Irregular at Magic High School anime sæson 2 anden video introducerer temasange

En live-streamet special til The Irregular at Magic High School: Visitor Arc (Mahōka Kōkō no Rettōsei: Raihōsha-hen), den anden sæson af The Irregular at Magic High School TV-anime serien, har fremvist sæsonens anden reklame video. Videoen annoncerer detaljer om sæsonens temasange og visning i efteråret, og den viser også den indledende temasang.

Kilde

OneRoom første-persons anime serien får 3 sæson den 5 oktober

Sammen med en nøglebillede, nyligt tegnet af den originale karakterdesigner Kantoku (The “Hentai” Prince and the Stony Cat. og A Sister’s All You Need light novel serie illustrator), offentliggjorde den officielle hjemmeside for den fem minutters korte anime-serie OneRoom at den får en tredje sæson. Den får premiere på TOKYO MX den 5. oktober 2020 og derefter på BS Nittele den følgende dag.

Det ny billede introducerer den nye sæsons fem heltinder – Yui Hanasaka (stemme: MAO) og Natsuki Momohara (Rie Murakawa) fra den første sæson, Minori Nanahashi (Rie Takahashi) fra den anden, samt de to nye piger, der deltager i den tredje , Masaru Kotokawa (Miyu Tomita) og Saya Orisaki (Yumiri Hanamori).

OneRoom første-persons anime serien får 3 sæson den 5 oktober

Kilde

Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...