Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? anime sæson 3 begynder 2 oktober

Den officielle Twitter-konto for Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darō ka III, den tredje anime-sæson baseret på Fujino Ōmori og Suzuhito Yasudas light novel serie, har afsløret at den kommende anime sæson får premiere den 2. oktober.

Anime blev forsinket fra juli til “oktober eller senere” på grund af virkningerne af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? anime sæson 3 begynder 2 oktober

Kilde

Crunchyroll

Noblesse anime kommer 7 oktober

Den officielle hjemmeside for Crunchyroll Original-anime serien baseret på Jeho Son og Kwangsu Lees Noblesse manhwa afslørede et nyt billede, ekstra rollebesætning og personale og premieren den 7. oktober i Japan.

Noblesse anime kommer 7 oktober

Kilde

The Saint’s Magic Power Is Omnipotent romaner laves til anime

Kadokawa annoncerede mandag, at Yuka Tachibana og Yasuyuki Syuris The Saint’s Magic Power is Omnipotent (Seijo no Maryoku wa Bannō Desu) light novel serien inspirerer en anime. Meddelelsen afslørede ikke formatet på animeen.

Seven Seas Entertainment har licenseret både roman-serien og dens manga adaption, og forlaget beskriver historien:

Sei, en 20-årig kontorarbejder, føres væk til en helt ny verden. Desværre for Sei bragte ritualet, der hidkaldte hende – der skullet frembringe en “helgen”, der ville forvise den mørke magi, to mennesker i stedet for en. Og alle foretrækker den anden pige fremfor Sei?! Men dette er bare fint for Sei, der forlader det kongelige palads for at starte en butik, der fremstiller potions og kosmetik med sin nyfundne magi. Forretningen blomstrer, og det er måske ikke så dårligt et liv… så længe hendes formodede helgen-hed ikke vender tilbage og giver hende problemer.

The Saint's Magic Power Is Omnipotent romaner laves til anime

Kilde

To Your Eternity anime trailer men udskudt til april 21 grundet COVID-19

NHK annoncerede at de har forsinket premieren på TV anime serien baseret på Yoshitoki Ōimas To Your Eternity (Fumetsu no Anata e) manga fra sin oprindelige oktober-premiere på NHK Educational til april 2021. Meddelelsen forklarede, at forsinkelsen skyldtes at anime seriens produktionsplan er stærkt påvirket af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Serien bliver på 20 episoder. Crunchyroll vil streame den.

Kilder

Uru står for afslutnings tema sangen til InuYasha spin-off TV ajinme serien Yashahime: Princess Half-Demon, der kommer 3 oktober

Det blev meddelt på den officielle webside for Yashahime: Princess Half-Demon den 6. september, at Uru (GRANBLEM afsluttende tema ‘Negai (Desire)’) vil stå for den afsluttende temasang ‘Break’, som er arrangeret af Yaffle.

Yashahime: Princess Half-Demon starter den 3. oktober på japansk TV.

Uru står for afslutnings tema sangen til InuYasha spin-off TV ajinme serien Yashahime: Princess Half-Demon

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i: