Banished From The Heroes’ Party anime info

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Zappon og Yasumos Banished From The Heroes’ Party (Shin no Nakama janai to Yūsha no Party o Oidasareta node, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita) light novels afslørede anime’s rollebesætning, personale og et billede sidste onsdag.

Banished From The Heroes' Party anime info

Beskrivelse

Red var engang medlem af Hero’s party, en magtfuld gruppe, der var bestemt til at redde verden fra de onde kræfter fra Taraxon, Raging Demon Lord. Det vil sige indtil en af hans kammerater sparkede ham ud. I håb om at leve det lette liv på de åbne vidder er Reds nye mål at åbne et apoteket. At holde på hemmeligheden om sit tidligere liv er måske ikke så simpelt som han tror. Især da den smukke Rit, en eventyrer fra hans fortid, dukker op og beder om at flytte ind hos ham!

Yen Press udgiver romanerne på engelsk og beskriver historien således

Kilde

Cardfight!! Vanguard får ny TV anime med Clamp designs

Bushiroad meddelte sidste tirsdag, at dets Cardfight!! Vanguard samlekortspilfranchise inspirerer en ny TV-anime-serie med titlen Vanguard overDress med nye karakterdesign af manga-skabergruppen CLAMP (Card Captor Sakura, Code Geass) og animationsproduktion af Kinema Citrus.

Serien begynder den 3 april på japansk TV og den officielle Cardfight!! Vanguard YouTube kanal med engelske undertekster.

Cardfight!! Vanguard får ny TV anime med Clamp designs

Beskrivelse

Yu-yu er en dreng, der bor i Kanazawa, Kaga-provinsen. Han er 15 år gammel og i sit tredje år af junior high. Han har evnen til at mærke andres følelser, men han er bekymret over, at han ikke kan sige nej, når han bliver spurgt. En dag kunne Yu-yu ikke længere holde ud at følge sin søsters hobby, så han løb væk hjemmefra. Den der redder ham er Megumi Okura. Megumi inviterer Yu-yu til en forlystelsespark om natten kaldet “Wonder Hill”, hvor hendes venner hænger ud.

I forlystelsesparken møder Yu-yu Megumi, Zakusa Ishikame og Tomari Seto, medlemmer af “Team Blackout”, en gruppe der mødes for at spille Vanguard hver aften.

I aften finder der en seriøs kamp om holdets flag sted. Blackouts leder, Danji Momoyama, og den mystiske og magtfulde kæmper, Tohya Ebata. Da Yu-yu stirrer på dem, er kortkampen snart udhulet til en verden af ​​billeder. Sådan møder Yu-yu Vanguard, en verden han aldrig har set før, og er tiltrukket af dens magtfulde kald – og får nye venner undervejs.

Kilde

Evangelion 3.0+1.0 TV reklame

Studio Khara begyndte fredag at streame en TV-reklame for Evangelion: 3.0 + 1.0: Thrice Upon A Time (Shin Evangelion Gekijō-ban: ||), den nye Evangelion-film,. Reklamen indeholder nye optagelser af Evangelion Unit-02, Shinji og Asuka. Annoncen viser også mere af Hikaru Utadas temasang “One Last Kiss.”

Filmen skulle have haft premiere i lørdags men der udskudt på ubestemt tid. Folkene bag erklærede, at de udskød filmen igen efter nøje overvejelse på grund af den nye undtagelsestilstand, der blev erklæret i fire præfekturer i Japan den 8. januar, og derefter udvidet til i alt 11 præfekturer sidste onsdag.

Kilde

3die Girls & Panzer das Finale anime film trailer og info

Den officielle hjemmeside for den seksdelte Girls und Panzer das Finale-filmserie afslørede sidste onsdag en trailer, en reklame, et nøgle billede (alle herunder) og at premiere dateoen er den 26. marts for seriens tredje film.

3die Girls & Panzer das Finale anime film trailer og info

Kilde

Tai Ari Deshita. ~Ojо̄-sama wa Kakutо̄ Game Nante Shinai~ manga om en pige der spiller kampspil bliver lavet til anime

Eri Ejimas Tai Ari Deshita. ~Ojо̄-sama wa Kakutо̄ Game Nante Shinai~ (Young Ladies Don’t Play Fighting Games) manga inspirerer en anime. Ejima tegnede en illustration for at fejre animeens offentliggørelse.

Mangaen handler om highschool piger på en elite afslutnings-skole, der spiller kampspil. Historien begynder, da Aya, en almindelig pige fra de lavere samfundsklasser, tilmelder sig Kuromi Girls Academy og opdager skolens dronning Shirayuri, der spiller et kampspil.

Kilde

Kategoriseret i: