Så meget tjener en animator i Japan første år

Den nedenstående video viser et eksempel på, hvor meget animatoren Ryoko tjener i det første år af sin karriere. Hendes samlede indkomst i 2019 var omkring 668.000 yen (38.868kr), hvilket svarer til en månedsløn på knap 74.000 yen (4539kr). Hun bemærker, at hendes indkomst sandsynligvis vil være i den øvre ende sammenlignet med sine kolleger. Ifølge Ryoko er den gennemsnitlige månedsløn for animatorer omkring 50.000 yen (2909kr). Et par tjener endda 30.000 yen (1746kr) om måneden.

Ifølge Ryoko tjente hun omkring 14.000 yen (815kr) i januar sidste år – hendes laveste løn til dato. En af grundene til dette er en pause med hendes familie. Men hun forklarer også, at betaling for store projekter kun foretages flere måneder efter, at ordren er accepteret. Ryoko fortsætter: ”Selv med besparelser er det svært at få pengene til at strække. Derfor skal freelancere overveje disse faktorer, når de beslutter, hvilke job de skal tage. “

Video med engelske undertekster

“Animator Dormitory” er et kollegie i Tokyo for unge animatorer, der finansieres af nonprofitorganisationen “Animator Supporters”. Indtil i dag har projektet rejst 151.831kr. Projektet accepterer også donationer gennem Patreon.

Kilde

Demon Slayer: Mugen Train overgår Your Name for at blive næst mest tjenende anime film på verdensplan

Efter at anden sæson af Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba TV-anime serien blev afsløret blev det efterfulgt af meddelelserne om sidste brutto billetsalg fra Japan og Sydkorea gør at Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Filmen: Mugen Train anime-filmen, der foregår mellem de to TV-anime sæsoner, har overgået Your Name for at blive den næststørste anime-film på verdensplan.

Demon Slayer er den mest sete film i de japanske biografer nogensinde

Kilde

Sidste Evangelion film kort angivet som værende 154 minutter og må ses af alle

Japans filmklassificerings- og klassificeringsorganisation (Eirin) bragte kort den kommende Evangelion: 3.0 + 1.0: Thrice Upon A Time (Shin Evangelion Gekijō-ban: ||) film på sin liste over fremviste værker, skønt filmens 18. januar angivelse ikke længere er på listen fra og med tirsdag aften. Ifølge posten vil filmen være to timer og 34 minutter lang med en G-vurdering (alle må se den).

Filmen skulle have haft premiere den 23 januar, hvilket passer med hvornår dens information kom op, men den er udskudt på ubestemt tid igen på grund af COVID-19, garanteret derfor den er fjernet igen.

Afsluttende Evangelion film fuld trailer og plakat

Kilde

Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui anime og manga info

Den officielle Twitter-konto for TV-anime serien baseret på Mogusus Koi til Yobu ni wa Kimochi Warui (It’s Disgusting to Call This Love / Det er modbydeligt at kalde dette kærlighed) “aldersforskel romantisk komedie” mangaserie afslørede sidste søndag, at anime serien får premiere på AT-X, Tokyo MX, Hokkaido Bunka Hōsō, Miyazaki Broadcasting, Gunma TV, Tochigi TV og BS Fuji den 5. april, og den begynder at streame på Amazon Prime Video den 29. marts.

Den officielle Twitter-konto for pixiv Comics web-manga-site Comic Pool afslørede også søndag, at mangaen slutter med sit ottende bind den 25. marts. Twitter-kontoen afslørede bindets omslagsbillede (se nedenfor).

Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui anime og manga info

Beskrivelse

Historien følger forholdet mellem Ryō Amakusa, en sex-fikseret, men meget kvalificeret ungkarl med et vandrende øje for kvinder, og Ichika Arima, en almindelig otaku gymnasiepige, der er nære venner med Ryōs lillesøster Rio. Ryō og Ichika mødes ved en tilfældighed en dag, men Ryōs direkte tilgang – at bede Ichika om et kys og en date samme dag som de mødes – er et komplet turn-off for Ichika. På trods af Ichikas afsky reaktion (eller måske på grund af den), er Ryō overbevist om, at hun er den eneste ene.

Kilder

The World’s Finest Assassin Gets Reincarnated in a Different World as an Aristocrat romaner kommer som TV anime til juli

Et websted åbnede mandag for at meddele, at Rui Tsukiyo og Reias The World’s Finest Assassin Gets Reincarnated in a Different World as an Aristocrat (Sekai Saikō no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei Suru) light novels får en TV-anime adaption, der får premiere til juli .

Beskrivelse

Da en stor snigmorder genfødes i en anden verden, finder han sig selv arving i en lang række af snigmordere. Med både sin moderne viden og erfaring og den specielle magi og teknikker i denne nye verden kunne han meget vel blive den mest ustoppelige snigmorder nogensinde…!

The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in a Different World as an Aristocrat romaner kommer som TV anime til juli

Kilde