Anime

Gundam: Hathaway filmen får ny premiere dato

Efter forskellige udsættelser er der nu annonceret en ny dato for den japanske biograf visning af af Mobile Suit Gundam: Hathaway anime filmen. Derfor er planen nu at vise filmen fra 11. juni 2021 i Japans biografer. Filmen skulle oprindeligt udgives i biograferne sidste år, men den nuværende coronapandemi har ført til i alt tre udsættelser.

Trailer

The Honor Student At Magic High School anime premiere dato

Den officielle Twitter-konto for den kommende anime adaption af Yu Moris spin-off manga The Honor Student at Magic High School fortæller at serien begynder i Japan fra 3. juli 2021.

Trailer

Kadokawa grundlægger nyt 3DCG studie

Mediefirmaet Kadokawa Corporation meddelte tirsdag, at det har grundlagt et nyt 3DCG og visuelle effekter anime-studie ved navn Studio Kadan. Studiet er “centreret” omkring Hiroyuki Seshita, en anime-instruktør, der har ledet mange tidligere Polygon Pictures 3DCG anime produktioner, herunder Knights of Sidonia, Ajin, Godzilla: Planet of the Monsters, Blame! og Levius. Studiet vil bruge Seshitas tidligere erfaring med 3DCG-animation.

Kageki Shoujo!! trailer og info

Den officielle hjemmeside for anime-adaptionen af ​​Kumiko Saikis Kageki Shoujo! manga fortæller at serien udsendes i Japan fra 3. juli 2021. Derudover blev nye trailere udgivet.

Trailere

Beskrivelse

Ligesom “Takarazuka Revue” spiller de unge kvinder på kunstakademiet “Kouka Kageki High School” alle roller i musikteatret – uanset om de er mandlige eller kvindelige. Narada Ai er et udmattet tidligere idol, der spiller kvindelige roller. Hendes værelseskammerat, der spiller mandlige roller, er Watanabe Sarasa, en pige med lyse øjne fra landet. Det være sig skolen eller på scenen, der er ingen udfordring, som de to kvinder med deres passion for teater ikke vil stå mål for.

Nikuko of the Fishing Harbor anime film musikvideo

En musikvideo blev udgivet i dag på den officielle hjemmeside for Nikuko of the Harbor (Gyokō no Nikuko-san) filmen. I denne video ser vi ny scener fra den kommende film, og en længere version af slutningen “Taketen” af GReeeeN præsenteres.

Filmen får premiere i de japanske biografer den 11 juni 2021.

Nikuko of the Fishing Harbor anime film musikvideo

Ponkotsu Quest komedie anime serien får syvende sæson til efteråret

Den officielle Twitter-konto til VAPs Ponkotsu Quest anime af korte afsnit afslørede tirsdag, at anime serien vil få en syvende sæson, der begynder til efteråret. Personalet afslørede også, at 30 nye merchandise-varer snart vil være tilgængelige for franchisen.

Figur

Nendoroid Arknights Mostima

Udkommer december 2021, lavet af Good Smile Arts Shanghai

Nendoroid Arknights Mostima

Fate/Grand Order Saber/Altria Pendragon (Second Ascension)

Udkommer december 2021, lavet af FREEing, skala 1/4

Fate/Grand Order Saber/Altria Pendragon (Second Ascension)

Fire Emblem Marth

Udkommer juli 2022, lavet af Intelligent Systems, skala 1/7

Fire Emblem Marth

figma Hatsune Miku GT Project Racing Miku 2021 ver.

Udkommer december 2021, lavet af Good Smile Racing

figma Hatsune Miku GT Project Racing Miku 2021 ver.

Light novel

Too Many Losing Heroines light novels udkommer til juli

Første bind af den tidligere annoncerede light novel af Takibi Amamori, Too Many Losing Heroines (Make hiroin ga ō sugiru), er planlagt til at udkomme ud den 21. juli 2021. Imigimuru (Kono Bijutsubu ni wa Mondai ha Aru!) er ansvarlig for illustrationen. Too Many Losing Heroines bliver Takibis første light novels.

Too Many Losing Heroines light novels udkommer til juli