Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

Tencent køber andel i Kadokawa

Kadokawa har meddelte at den kinesiske internetvirksomhed Tencent har købt en aktie-andel i det japanske forlag.

Tencent køber andel i Kadokawa
© 2017 Natsume Akatsuki・Kurone Mishima/PUBLISHED BY KADOKAWA/KONOSUBA2 Partners

Kadokawa har meddelte at den kinesiske internetvirksomhed Tencent har købt en aktie-andel i det japanske forlag.

Tencent køber 6,86 procent af aktierne i det japanske forlag for omkring 260 millioner amerikanske dollars. Det Hong Kong-baserede datterselskab Sixjoy vil erhverve 4,86 ​​millioner aktier for $54 hver. Det svarer til et tillæg på 2,3 procent til lukkekursen. Det gør det kinesiske internetselskab til den tredjestørste aktionær efter “The Master Trust Bank of Japan” og investeringsfonden “KSD – NH”.

Ifølge det japanske forlag vil der blive indgået en aftale for anime-forretningen med henblik på at fremme sit eget IP-baserede globale mediemix og danne en kapitalalliance med Tencent Group. Til dette formål skal den genererede indkomst investeres i indhold og personale. Transaktionen forventes officielt at finde sted den 15. og 26. november 2021.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X