Kadokawa har meddelte at den kinesiske internetvirksomhed Tencent har købt en aktie-andel i det japanske forlag.

Tencent køber 6,86 procent af aktierne i det japanske forlag for omkring 260 millioner amerikanske dollars. Det Hong Kong-baserede datterselskab Sixjoy vil erhverve 4,86 ​​millioner aktier for $54 hver. Det svarer til et tillæg på 2,3 procent til lukkekursen. Det gør det kinesiske internetselskab til den tredjestørste aktionær efter “The Master Trust Bank of Japan” og investeringsfonden “KSD – NH”.

Ifølge det japanske forlag vil der blive indgået en aftale for anime-forretningen med henblik på at fremme sit eget IP-baserede globale mediemix og danne en kapitalalliance med Tencent Group. Til dette formål skal den genererede indkomst investeres i indhold og personale. Transaktionen forventes officielt at finde sted den 15. og 26. november 2021.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,