Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Nausicaa of the Valley of the Wind Ohmu

Nausicaa of the Valley of the Wind Ohmu

Den flotte men skræmmende realistiske figur Ohmu væsnerne fra Nausicaa of the Valley of the Wind blive genudgivet som del af Takeya Shiki Jizai Okimono-serien hos Sentinel.
Denne utrolige Ohmu actionfigur blev modelleret af Takeya under opsyn af Studio Ghibli og har så realistiske detaljer, at du næsten ville forvente, at denne Ohmu bevæger sig af sig selv.
Figuren er udstyret med led indbygget i det indre, der giver mulighed for at bevæge og vride hele kroppen ved at skubbe den ydre skal. Ohmuens 14 øjne blev genskabt med gennemsigtige dele og kan vendes rundt, så figuren kan vises med enten rolige mørkeblå eller aggressive røde øjne. Kæben kan åbnes og lukkes, og inklusive dens mange ben, er det næsten 100 steder, der kan bevæges.
Farvelægningen blev færdiggjort manuelt ud fra billeder af filmdesignet, og figuren har over 300 dele i alt.

Kan bl.a. købes hos

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger: En elver, en cosplayer, en sangerinde og en dæmon.

Figurer og merchandise

Seks kommende nendoroids, fra skoleelever og skolelærere til shounen kæmpere og skibe til det nok stadig største virtuelle idol.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der kommer til efteråret 2023 med smukt sort eller hvidt hår. Der er både krigere og vtubers.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af smukke piger, omend et par af dem er til debat. Derudover er der en barmfager isekai veninde, en virtuel sangerinde, letpåklædte...