Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anmeldelse

BlazBlue: Calamity Trigger

BlazBlue: Calamity Trigger

Ragna the Bloodedge, også kaldet Grim Reaper, er kommet til byen Kagutsuchi. Han kan en mægtig magi kaldet Azure Grimoire og kæmper en en-mands kamp mod Novus Orbis Librarium, og kaldet NOL. Denne mægtige organisation har puttet en dusør på hans hoved hvilket har tiltrukket alskens folk.

Spillet er et klassisk hurtigt kampspil med 12 spilbare personer, ikke det største galleri i genren men de er alle godt forskellige.
Spillet har de forskellige spillemåder som man kender fra denne genre: som singleplayer er der Arcade mode, hvor man kæmper mod 10 modstandere efter hinanden og story mode, der fortæller en kort historie om nogle af personerne i spillet. Til multiplayer er der de normale Vs mode på samme konsol men der er også fuld online understøttelse med  rangliste så man kan kæmpe om at være bedst.

Det BlazBlue gør virkeligt godt er kampsystemet, der er let at lære idet special angreb ikke kræver lange, komplekse taste-kombinationer men ofte kun enkelte knap og/eller at dreje den højre analog stick.
Dette gør dog ikke spillet for let, tværtimod idet det åbner op for en større variation i special angreb – også for dem der ikke har så smidige hænder – idet vægten nu er på at huske og især kombinere angrebene.

Spillets eneste problem problem er at nogle af personerne er ubalancerede, især V-13 men også Noel og tildels Haku-man. Dette ændrer dog ikke på det komplekse gameplay, der fungerer virkeligt godt, f.eks. kontra-angrebs systemer så man kan afbryde modstandernes angreb, blokerings-mulighederne og de førnævnte kæder af angreb.

Grafisk er spillet absolut fint med detaljerede 2d sprites i skarp HD opløsning med seje og yderst iøjnefaldende character designs og flotte baggrunde.

Musikken og lydene i spillet er også udmærket og underbygger de enkelte baner og kæmpere glimrende, men det er ikke noget man har lyst til at høre udenfor spillet.

BlazBlue: Calamity Trigger har et godt gameplay, flot tegnet grafik og spædende personer så samlet er det absolut blandt de bedste kampspil selvom der er lidt balance problemer. Absolut et spil der vil blive husket som en klassiker inden for genren ligesom holdets tidligere spil Guilty Gear.

Platform PS3 og Xbox 360
Genre Kamp-spil
Antal spillere 1-2

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Nyheds links

Til foråret kommer der et action rollespil i den populære franchise til Android og iOS.

Nyheds links

Goblin Slayer får ikke kun en anden sæson men også et spil.

Nyheds links

Trailer for det næste The Legend of Heroes spil, Trails into Reverie.

Film og TV

Det populære spil kommer nu som en Hollywood film.