Med den pludselige opdukken af AnchoR genforenes “søstrene” i Initial-Y-serien, men det er måske ikke et lykkeligt møde! Uanset hvad hendes intentioner er, betyder dette anspændte møde, at underjordiske konspirationer endelig kan komme frem i lyset. Fra at lære om skjulte våben og en uhyggelig plan for ødelæggelse, kan gruppen have bidt over mere, end de havde regnet med. Denne gang skal Naoto og hans allierede muligvis gå helt til toppen for at finde retfærdighed

Om bogen

Historien går endelig mere fremad i denne bog, hvor tandhjulene endelig begynder at falde på plads og skurkenes plan viser sig sammen med en skræk for noget så normalt for os i dagens samfund som elektromagnetisme.

Der er ret meget fokus på action i denne bog sammen med lidt mere viden om verdenen på bekostning af dybere karakterudvikling. Dens action er til gengæld virkeligt flydende, bombastisk og dynamisk, her viser serien sig fra sin bedste side. Det samme gælder dens beskrivelse af den unikke verden, her får man lyst til at vide mere i glimt mellem kampene og jeg forsatte ufortrødent til bog 5 selvom serien forbliver et lidt ujævnt bekendtskab der kun i glimt viser kvalitet af højeste kaliber.

Læs om bog et, to, tre eller den fulde anmeldelse af serien for at se om det er sådan i resten af serien.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,