Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Clockwork Planet bog 4

Vi fortsætter med at matche dagens manga med nummeret, så en bog 4 er hermed valgt

Clockwork Planet bog 4
©Yuu Kamiya / Tsubaki Himana / Sino / Kuro / Kodansha Ltd.

Med den pludselige opdukken af AnchoR genforenes “søstrene” i Initial-Y-serien, men det er måske ikke et lykkeligt møde! Uanset hvad hendes intentioner er, betyder dette anspændte møde, at underjordiske konspirationer endelig kan komme frem i lyset. Fra at lære om skjulte våben og en uhyggelig plan for ødelæggelse, kan gruppen have bidt over mere, end de havde regnet med. Denne gang skal Naoto og hans allierede muligvis gå helt til toppen for at finde retfærdighed

Om bogen

Historien går endelig mere fremad i denne bog, hvor tandhjulene endelig begynder at falde på plads og skurkenes plan viser sig sammen med en skræk for noget så normalt for os i dagens samfund som elektromagnetisme.

Der er ret meget fokus på action i denne bog sammen med lidt mere viden om verdenen på bekostning af dybere karakterudvikling. Dens action er til gengæld virkeligt flydende, bombastisk og dynamisk, her viser serien sig fra sin bedste side. Det samme gælder dens beskrivelse af den unikke verden, her får man lyst til at vide mere i glimt mellem kampene og jeg forsatte ufortrødent til bog 5 selvom serien forbliver et lidt ujævnt bekendtskab der kun i glimt viser kvalitet af højeste kaliber.

Læs om bog et, to, tre eller den fulde anmeldelse af serien for at se om det er sådan i resten af serien.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Manga og bøger

Ny salgsrekord for manga (og tegneserier generelt), en komedie der slutter og ny romaner af populære skabere begynder.

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.

Manga og bøger

Der er kommet en ny gratis lovlig manga app, der kommer en ny manga om en russisk pige, tegneren til en populær webtoon er...