Du kan snart løbe rundt i Call of Duty: Vanguard og Call of Duty: Warzone Pacific klædt i Survey Corps-stil. For at fejre den længe ventede lancering af Attack on Titan Final Season Part 2 vil Vanguard og Warzone lancere franchisens første officielle anime-samarbejde.

Tracer Pack: Attack on Titan — Levi Edition pakken går live sammen med den næste store opdatering den 20. januar. Pakken med 10 genstande leveres med våben og udstyr med Attack on Titan tema, inklusive Titan Piercer nærkamps våbenet, et ODM-klinge inspireret Weapon Blueprint, Legendary Steel Cut Finishing Move og mere.
Ud over at pynte din egen operatør med disse våben, vil du være i stand til at se Sgt. Daniel Yatsu ser hårdere ud end nogensinde i en Survey Corps-uniform inspireret af kaptajn Levi Ackermann.

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

,