Den unge hjortekonge fra en fortælling om en af Buddhas tidligere reinkarnationer. Præsenterer en figur baseret på huletegningen “Jataka of the Deer King” som siges at være blevet tegnet under det nordlige Wei-dynastiet, fundet i Mogao-hulerne i Dunhuang.
Den gyldne hjortekonge, “den ni-farvede hjorte”, som siges at være en tidligere reinkarnation af Buddha, er blevet smukt antropomorfiseret af illustratoren Rei. Det elegante udseende af den originale illustration er blevet perfekt fanget i figurform. Pigens lange furisode-ærmer har en afbildning af de originale huletegninger.
Sørg for at tilføje denne nye genskabelse af Deer King, født efter over tusind års historie, til din samling.

Udkommer til november 2022 udgivet af Myethos. Hun er 1/7 skala, 20,5cm høj, og er bemalet af Monshin.

Kan bl.a. købes hos AmiAmi