Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Teppen—!!!!!!!!!!!!!!! anime info

Serien kommer her i 2022.

—!!!!!!!!!!!!!!! anime info
©Inujun, Namamugi/KADOKAWA

På den officielle Twitter-konto for anime-serien med de mange udråbstegn Teppen—!!!!!!!!!!!!!!! nye oplysninger blev afsløret. Der er også en ny illustration at beundre. Projektet laves af animationsstudiet Drive under ledelse af Shinji Takamatsu (bl.a. School Rumble, Gintama). Toshinori Watanabe (bl.a. Tokyo Ghoul:re) er blevet betroet opgaven med at instruere, mens Jun Kumagai (bl.a. Bungo and Alchemist -Gears of Judgement-) får lov til at designe seriens manuskript. Den kreative Yoshiyuko Okubo (bl.a. Senki Zesshō Symphogear G, Senki Zesshō Symphogear GX) står for karakterdesignet. Anime-serien er planlagt til at blive sendt i 2022.

Seriens hovedpersoner fra venstre mod højre:

  • Mikoi Sasaki som Yuzu Hosono
  • Ayasa Ito som Yayoi
  • Sakamoto Aimi som Yomogi Takahashi
—!!!!!!!!!!!!!!! anime info
©Inujun, Namamugi/KADOKAWA

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X