Fra den enormt populære Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba kommer en skalafigur af hovedpersonen Tanjiro Kamado!
Tanjiro er trofast blevet fanget i figurform i sin optræden fra det 19. afsnit af animeens første sæson, hvor han bruger Hinokami Kagura Dance teknikken for første gang. Selv baggrunden fra scenen er bevaret i figurform.

I jagten på at fange scenens atmosfære perfekt, er baggrunden for scenen blevet konstrueret til at omslutte figuren. Ved at udforme figuren på en sådan måde er scenens lyssætning og Ruis tråd blevet bevaret i fantastiske detaljer.

Denne unikke konstruktion giver en figur, der ikke ligner noget, der er set før. Good Smile Company er stolte af at præsentere en figur, der rækker ud over simpel figur og udvider figurernes muligheder som indretning. Et USB strømkabel medfølger. Tilslut USB-kablet til en USB-strømkilde for at bruge lysene

Figuren udkommer til oktober 2023 og er som sagt lavet af Good Smile Company. Den er modelleret af Fuji Zoukei og bemalet af Iwabitsu og Graham Kamen.

Kan bl.a. købes hos

Tagged i:

, , , ,