Sommer 2022

The Maid I Hired Recently Is Mysterious laves til anime

Square Enix annoncerede sidste tirsdag at Wakame Konbus manga The Maid I Hired Recently Is Mysterious (Saikin Yatotta Maid ga Ayashii) inspirerer til en TV anime der får premiere på 24 stationer i Asahi Broadcasting Corporation (ABC) og TV Asahis netværk til juli. ABC streamer en teaser reklamevideo til anime.

Konbu er kendt for The Great Jahy Will Not Be Defeated, der kom som anime sidste efterår, og folkene bag denne tidligere anime står også bag den ny serie, så det undrer ikke at stilen er meget den samme hele vejen.

Kilder

Rent-A-Girlfriend sæson 2 Chizuru video

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Reiji Miyajimas Rent-A-Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) manga udsendte en karakter reklame video og “date illustration” for Chizuru Mizuhara til anden sæson.

Hjemmesiden og videoen annoncerede, at sæsonen får premiere i Super Animeism-program blokken på MBS, TBS og 26 tilknyttede selskaber den 1. juli kl. 25.25 (effektivt den 2. juli kl. 01:25)

Kilde

2022

Chainsaw Man anime serien kommer på Crunchyroll

Crunchyroll vil streame den kommende anime baseret på Tatsuki Fujimotos populære Chainsaw Man manga i mere end 200 lande og territorier.

Kilder

2023

The Duke of Death and His Maid får anden anime sæson

Det officielle websted for TV anime serien baseret på Koharu Inoues The Duke of Death and His Maid (Shinigami Bocchan to Kuro Maid) manga annoncerede sidste tirsdag, at animeens efterfølger vil være en anden sæson, der får premiere i 2023.

Kilde

Ukendt

Fire Force får anime sæson 3

Den officielle hjemmeside for Fire Force animeen annoncerede sidste tirsdag, at serien får en tredje sæson.

Hjemmesiden afslørede også, at franchisen får et originalt smartphonespil med titlen Fire Force: Enbu no Shо̄. Mrs. Green Apple vil stå for temasangen “Enen” til videospillet. Spillet vil være gratis at spille, men vil have valgfrie transaktioner i spillet.

Kilde

Kategoriseret i: