Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Cosplay og mode

Blandede nyheder: Okkulte dufte og manga og ikoniske visual novels

Vampyr dufte, manga om ånder og musikalske kampe, en ikonisk visual novel serie får en efterfølger og et spil der opsamler essensen af sommer kommer her i Vesten.

Crayon Shin-chan sommerferie spil udkommer i Vesten
© Millennium Kitchen

Hygiejne

The Vampire Dies in No Time får en duft-linje, herunder selleri

Handa fra The Vampire Dies in No Time er vild med selleri, derfor får han sit eget “bladgrønne” duftprodukt, der lugter som selleri. Det er en del af Primaniacs linie med anime dufte, der er forbundet med karakterernes personligheder og æstetik.

Manga

Interviews with Monster Girls spinoff mangaen slutter med bog 9

Den ottende bind af Kae Hashimoto og Hajime Hondas Occult-chan wa Katarenai (Can’t Talk With Occult Girls) spinoff-manga afslørede at mangaen vil ende med dens niende bind til efteråret.

Kilde

takt op.Destiny anime serien får en manga

Det er normalt altid den modsatte vej rundt, men nu er det modsatte sket: sidste års takt.op Destiny anime om kampe med klassisk musik er nu også begyndt som manga.

Beskrivelse

Vi skriver året 2047: De Forenede Stater er blevet ødelagt af kampen mod musik-slugende aliens. Men dirigenter er imod dem med menneskehedens store kompositioner. Unge piger kaldet musikskabere kæmper ved deres side, der får deres magt gennem partiturerne. Dirigenten Takt og den unge Destiny er også blandt dem og håber at kunne bevare deres lyde til verden. Sammen rejser de til New York og står over for deres skæbne. Men vil deres melodi skabt sammen udløse glæde eller fortvivlelse?

Kilde

Spil

Da Capo 5 spil på vej

Circus har annoncert at de udvikler Da Capo 5, det seneste værk i deres Da Capo serie af romantiske visual novels. Et teaser -websted til den visuelle roman lanceres den 29. juli.

Kilde

Crayon Shin-chan sommerferie spil udkommer i Vesten

Nintendo Switch spillet Crayon Shin-chan: Ora to Hakase no Natsuyasumi (Crayon Shin-chan: My Summer Vacation With The Professor) fra sidste år (2021) udkommer her i Vesten til PlayStation 4 og Switch allerede til august.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Danmark

En storsælgende klassiker, den mest sælgende manga i DK og i top på verdensplan, vender endelig tilbage klar til ny generationer af læsere

Anime

Her er en illustration for den næste film i den langt kørende, klassiske franchise.

Anime

Mangaen om sentai "helte" og "skurke" bliver nu lavet til en TV anime serie.

Manga og bøger

Der kommer en spinoff til den ny-klassiske komedie Lucky Star om Konata som voksen.