Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Cosplay og mode

Blandede nyheder: Okkulte dufte og manga og ikoniske visual novels

Vampyr dufte, manga om ånder og musikalske kampe, en ikonisk visual novel serie får en efterfølger og et spil der opsamler essensen af sommer kommer her i Vesten.

Crayon Shin-chan sommerferie spil udkommer i Vesten
© Millennium Kitchen

Hygiejne

The Vampire Dies in No Time får en duft-linje, herunder selleri

Handa fra The Vampire Dies in No Time er vild med selleri, derfor får han sit eget “bladgrønne” duftprodukt, der lugter som selleri. Det er en del af Primaniacs linie med anime dufte, der er forbundet med karakterernes personligheder og æstetik.

Manga

Interviews with Monster Girls spinoff mangaen slutter med bog 9

Den ottende bind af Kae Hashimoto og Hajime Hondas Occult-chan wa Katarenai (Can’t Talk With Occult Girls) spinoff-manga afslørede at mangaen vil ende med dens niende bind til efteråret.

Kilde

takt op.Destiny anime serien får en manga

Det er normalt altid den modsatte vej rundt, men nu er det modsatte sket: sidste års takt.op Destiny anime om kampe med klassisk musik er nu også begyndt som manga.

Beskrivelse

Vi skriver året 2047: De Forenede Stater er blevet ødelagt af kampen mod musik-slugende aliens. Men dirigenter er imod dem med menneskehedens store kompositioner. Unge piger kaldet musikskabere kæmper ved deres side, der får deres magt gennem partiturerne. Dirigenten Takt og den unge Destiny er også blandt dem og håber at kunne bevare deres lyde til verden. Sammen rejser de til New York og står over for deres skæbne. Men vil deres melodi skabt sammen udløse glæde eller fortvivlelse?

Kilde

Spil

Da Capo 5 spil på vej

Circus har annoncert at de udvikler Da Capo 5, det seneste værk i deres Da Capo serie af romantiske visual novels. Et teaser -websted til den visuelle roman lanceres den 29. juli.

Kilde

Crayon Shin-chan sommerferie spil udkommer i Vesten

Nintendo Switch spillet Crayon Shin-chan: Ora to Hakase no Natsuyasumi (Crayon Shin-chan: My Summer Vacation With The Professor) fra sidste år (2021) udkommer her i Vesten til PlayStation 4 og Switch allerede til august.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste år kommer der en stylish ny original natte-livs anime kaldet Jellyfish Can't Swim in the Night.

Anime

Yokō Tarō, kendt fra NieR spillene, arbejder sammen Atsushi Ohkubo (Fire Force, Soul Eater) som character designet på en serie med slagordene: "Gud, verden...

Anime

Ligesom som deres fans er nogle af Precure pigerne vokset op og får nu efterfølger serier.

Anime

Til næste år kommre endnu en fantasy serie der begynder med et drageangreb.