Film

Sonic the Hedgehog 3 kommer til december 2024

Den officielle Twitter konto for Sonic the Hedgehog live action filmene fortæller at den tredje film får premiere i USA til december 2024. Mon ikke den kommer omtrent samtidig herovre?

Kilde

Mad

Takoyaki guitar

Ideen om en takoyaki guitar stammer fra Yamano Music, der i de senere år har skabt specielle lokale guitarer, der fremviser stoltheden af ​​forskellige regioner. Da de besluttede at lave en guitar til ære for Osaka, var det billede, de kom til at tænke på takoyaki, regionens berømte specialitet.

Yamano kontaktede den Osaka-baserede gasgrillproducent Iwatani for at høre, om de kunne tænke sig at gå sammen om at skabe en “Takoyaki Guitar”, og efter to års finjustering er resultatet blevet afsløret.

Den første man bemærker er guitarens hoveddel, som er lavet med kroppen af ​​en egentlig takoyaki-grill, nemlig Iwatanis Entako II. Selve grillen er fyldt med plastik-takoyaki eksempler, der ligner den ægte vare, og til ære for stjerneingrediensen løber et rødt blæksprutteben langs instrumentets hals.
Stemme-skruerne er toppet med et halvt dusin plastiktakoyaki, og grillen lyser op med LED’er for at efterligne gasbrændernes blå lys.

Guitaren vil (desværre) ikke blive sat til salg men kan ses to steder i Osaka.

Kilde

Tøj

One Piece Film: Red undertøj

Peach John, der er kendt for at lave undertøj inspireret af anime, har lavet en ny kollektion i anledning af den aktuelle One Piece film. Og hvem bedre til at fremvise undertøj inspireret af anime end japans mest populære cosplayer Enako?
De mandlige sæt fremvises af YouTuberen Crystal Noda.

Kilde

Tagged i:

, , , , ,