Sommer 2022

The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbye film trailer med tema sang

Personalet bag animefilmen baseret på Mei Hachimoku og Kukkas The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbye (Natsu e no Tunnel, Sayonara no Deguchi) afslørede en ny trailer til filmen.

Videoen har en forhåndsvisning af filmens temasang “Finale.” af singer-songwriter eill.

Trailer

Beskrivelse

Tono Kaoru hørte et rygte: Rum- og tidslovene betyder intet for Urashima-tunnelen. Hvis du finder den, så gå igennem og du vil finde dit hjertes ønske på den anden side… i bytte for år af dit eget liv.

Den aften, hvor Kaoru tilfældigvis står foran en tunnel, der ligner den, rygtet beskriver, kommer han til at tænke på Karen, søsteren, han mistede i en ulykke for fem år siden. Til Kaorus overraskelse er han blevet fulgt af den nye klassekammerat Anzu Hanaki, som lover at hjælpe ham med at eksperimentere med den mystiske tunnel – men hvad vil hun have af Kaoru til gengæld? Og hvad vil han have tilbage at give, når tunnelen er færdig med ham?

Illustration

The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbye film trailer

Kilde

Efterår 2022

Eternal Boys idol anime om midaldrende mænd trailer

Den officielle hjemmeside for den originale anime Eikyū Shōnen Eternal Boys afslørede den første reklame video, yderligere cast, en illustration og dens premiere den 10. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Historien er handler om Manpuku Geinō Production (direkte oversat Full-Stomach Entertainment Production) agenturets Eikyū Shōnen (Eternal Boys), en gruppe mænd, der er omkring 40. De stræber efter at blive idoler og overvinde barrierer som deres alder og fysiske tilstand.

Illustration

Eternal Boys idol anime om midaldrende mænd kommer til efteråret

Kilde

Muv-Luv Alternative sæson 2 trailer

Den officielle hjemmeside for Muv-Luv Alternative animeen afslørede den første reklame video og hoved illustration for animeens anden sæson.

Trailer

Videoen afslører animeens premieredato den 5. oktober på Fuji TV.

Beskrivelse

Historien handler om mennesker, der fører en lang kamp mod den udenjordiske art BETA, med humanoide våben kendt som Tactical Surface Fighters.

Illustration

Muv-Luv Alternative sæson 2 trailer

Kilder

2023

Kadokawa streamer den første trailer til TV anime seiren baseret på forfatteren Natsume Akatsuki og illustratoren Kurone Mishimas Konosuba: An Explosion on This Wonderful World! spinoff romanserie.

Traileren afslører mere personale og en premiere i 2023.

Trailer

Info

Spinoffen vil have Rie Takahashi som Megumin og Aki Toyosaki som Yunuyun. Spinoff-romanerne handler om Megumin og hendes Crimson Magic Clan.

Kilde

Ukendt

One-Punch Man får tredje anime sæson

Den officielle hjemmeside for TV anime adaptionen af ONE og Yusuke Muratas One Punch-Man manga annoncerede en tredje sæson og afslører en teaser-illustration.

Illustration

One-Punch Man får tredje anime sæson

Kilder

Kategoriseret i: