Efterår 2022

Raven of the Inner Palace trailer

Den officielle hjemmeside har afsløret en premieredato og detaljer om rollebesætningen/besætningen er blevet afsløret for den kommende serie Raven of the Inner Palace (Koukyuu no Karasu), en adaption af en light novel serie skabt af Kouko Shirakawa.

Serien begynder på japansk TV den 1. oktober 2022.

Trailer

Beskrivelse

Historien handler om Uki, en konkubine til herskeren, som aldrig er blevet inviteret til hans sengekammer. Hun lever et ekstraordinært liv i herskerens harem. Hun bliver af nogle opfattet som en gammel kvinde, mens andre ser hende som en ung dame. Hun er kendt for at være i stand til at bruge mystisk magi, der kan hjælpe med alt fra at finde en tabt genstand til at kaste forbandelser. Men da en begivenhed fører til, at herskeren tilkalder hende, vil mødet mellem de to ændre historien.

Illustration

Raven of the Inner Palace trailer
©白川紺子/集英社,「後宮の烏」製作委員会

Roller

 • Jusetsu Ryō: Saku Mizuno
 • Kōshun Ka: Masaaki Mizunaka
 • Eisei: Taku Yashiro
 • Jiu Jiu: Marika Kōno
 • Onkei: Nobunaga Shimazaki 
 • Tankai: Nobuhiko Okamoto

Kilder

Januar 2023

Kaiko Sareta Ankoku Heishi (30-Dai) no Slow na Second Life illustration og info

Den officielle hjemmeside for TV anime adaptionen af Rokujūyon Okazawas The Slow Second Life of the Retired Dark Soldier in His 30s (Kaiko Sareta Ankoku Heishi (30-Dai) no Slow na Second Life) afslørede seriens personale og en illustration:

Illustration

Kaiko Sareta Ankoku Heishi (30-Dai) no Slow na Second Life illustration og info

Folkene bag

 • Instruktør: Fumitoshi Oizaki
 • Assisterende instruktør: Yoshihide Yuuzumi
 • Character design: Satomi Yonezawa
 • Serie komposition: Hitomi Amamiya
 • Script: Hitomi Amamiya
 • Musik: Tsubasa Ito

Beskrivelse

Historien handler om Dariel, en soldat i Dark Lords hær, som ikke kan bruge magi. I stedet udøver han sit intellekt og initiativ som assistent for en af Dark Lords mest betroede kaptajner. Men da kaptajnen bliver skiftet ud, mister Dariel også sin privilegerede stilling og bliver fyret. I skuffelse trækker han sig tilbage til en landsby af mennesker og får en ny start på livet ved at bruge sine evner til at acceptere anmodninger om hjælp.

Kilder

Tsurune TV anime får anden sæson

Kyoto Animation har annonceret at deres Tsurune TV anime serie får en anden sæson med titlen Tsurune: Tsunagari no Issha (Tsurune: The Connecting Arrow), der får premiere til januar 2023.

Illustration

Tsurune TV anime får anden sæson

Beskrivelse

Historien starter med, at Minato Narumiya begynder sit første år på den lokale Kazemai High School.
Mr. Tommy, rådgiver for den japanske bueskydningsklub, er ivrig efter at rekruttere Minato, såvel som hans barndomsvenner Seiya Takehaya og Ryohei Yamanouchi. Ryohei overbeviser den modvillige Minato til at deltage i klubbens orientering, hvor han også møder Kaito Onogi og Nanao Kisaragi.
Mr. Tommy fremhæver Minato og introducerer ham som et sjældent japansk bueskydningstalent og beder ham om at demonstrere foran alle. Minatos pil rammer dog ikke målet, fordi han er ramt af en alvorlig sygdom… Minato, Seiya, Ryohei, Nanao og Kaito. Japansk bueskydning bringer dem sammen. Hvad vil de opnå, når de kæmper sig gennem deres smukke, men “bitre” ungdom?

Kilde

2023

Kubo Won’t Let Me Be Invisible trailer

Kadokawa begyndte at streame den første reklamevideo til TV anime serien baseret på Nene Yukimoris Kubo Won’t Let Me Be Invisible (Kubo-san wa Mob o Yurusanai) manga, og den afslører, at serien får premiere i 2023.

Trailer

Beskrivelse

Førsteårs gymnasieelev Junta Shiraishi er en pøbel-karakter, der går ubemærket hen, selv når han står lige ved siden af dig. Men hans klassekammerat, “skønheden på heltindeniveau” Kubo, lægger altid mærke til ham og er der for at drille ham. Enhver kan blive speciel for nogen, men det er måske lidt for tidligt at kalde disse følelser for “kærlighed”. Måske er denne historie stadig to trin fra at være en romantisk komedie – lad os kalde det en sød komedie, hvor en baggrundskarakter bliver synlig!

Kilder

Ukendt

The Witch and the Beast mangaen laves til anime

September nummeret af Kodanshas Monthly Young Magazine afslørede at Kōsuke Satakes The Witch and the Beast (Majo to Yajū) manga laves til en anime. Annonceringen specificerede ikke et format eller premieredato for animeen.

Illustration

The Witch and the Beast mangaen laves til anime

Beskrivelse

Guideau: en vild pige med lange hugtænder og et udyrs øjne. Ashaf: en blødt talende mand med sarte træk og en kiste fastspændt på ryggen. Dette ildevarslende par dukker en dag op i en by, der er tryllebundet af en heks, som har overbevist bybefolkningen om, at hun er deres helt. Men Ashaf og Guideau ved bedre. De har mange ting at afgøre, og de vil ikke tøve med at fjerne nogen i deres vej…

Kilde

Kategoriseret i: