Efterår 2022

I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serie adaptionen af Sarasa Nagases I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss (Akuyaku Reijō Nanode Last Boss o Katte Mimashita) light novels afslørede den første salgsfremmende video, illustration og yderligere rollebesætning.

Serien begynder til oktober 2022.

Trailer

Beskrivelse

Da hendes forlovelse med prinsen uhøjtideligt afbrydes, kommer detaljer fra den unge adelige Aileens tidligere liv tilbage. De hjælper hende med at indse, at hun lever i en verden af ​​et af hendes yndlings otome-spil – som heltindens største rival!
Men hendes hukommelse har flere huller end dårlig fanfiction… og den eneste sikre er, at medmindre noget bliver gjort hurtigt, er hendes død næsten sikker. Du kan ikke regne med helten/den største kærlighedsaffære, så hvorfor ikke vente og se, hvad den endelige boss har at sige?

Illustration

I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss trailer
©永瀬さらさ・紫真依/KADOKAWA/悪ラス製作委員会2022

Kilder

More Than a Married Couple, But Not Lovers trailer

Personalet bag TV anime serien baseret på Yūki Kanamarus More Than a Married Couple, But Not Lovers (Fūfu Ijō, Koibito Miman.) manga afslørede den første reklamevideo:

Trailer

Serien begynder til oktober 2022.

Beskrivelse

Tredje års gymnasieeleven Jirō Yakuin blev sat sammen med gyaru-klassekammeraten Akari Watanabe til klassens “ægteskabstræning”-projekt, der handler om at øve sig som ægtepar. Jirō er det fuldstændige modsatte af Akari, men de to ved, at hvis de klarer sig godt, vil de være i stand til at bytte partnere for at komme videre med deres respektive forelskelser, hvilket tvinger hinanden dem til at opføre sig som det perfekte ægtepar til.

Illustration

More Than a Married Couple, But Not Lovers trailer

Kilder

Anden Sword Art Online Progressive film trailer

Den officielle hjemmeside for Sword Art Online the Movie -Progressive- Kuraki Yūyami no Scherzo (Scherzo of a Dark Dusk), den anden film i Sword Art Online the Movie -Progressive- anime-film-serien, har annonceret at Eir Aoi vil står for temasangen “Shinzо̄” (hjerte). n-buna fra bandet Yorushika skrev sangen.

Filmen får premiere i Japan den 10ende oktober 2022.

Hjemmesiden afslørede også en ny trailer og illustration:

Trailer

Plakat

Anden Sword Art Online Progressive film trailer

Kilder

2023

The Dangers in My Heart manga laves til anime

Avex annoncerede i mandags, at de producerer en tv-anime-adaption af Norio Sakurais The Dangers in My Heart (Boku no Kokoro no Yabai Yatsu) manga, der får premiere i 2023. Avex afslørede en teaser-illustration til animeen.

Illustration

The Dangers in My Heart manga laves til anime

Beskrivelse

Ichikawa Kyotaro, en dreng, der knap klamrer sig til det nederste trin på skolens sociale stige, tror i hemmelighed, at han er den torturerede hovedrolle i en eller anden psykologisk thriller. Han bruger sine dage på at finde på måder, hvorpå han kan forstyrre sine klassekammeraters fredelige liv og længes efter Anna Yamada, klassens idol. Men Kyotaro er ikke nær den urolige teenager, han udgiver sig for at være…og det viser sig, at Anna selv er lidt mærkelig!

Kilde

Ukendt

Mix baseball anime får anden sæson

Den officielle hjemmeside og Twitter-konto for TV anime adaptionen af Mitsuru Adachis Mix baseball manga annoncerede at animeen får en anden sæson.

Beskrivelse

En ny generation træder op til pladen i en bevægende efterfølger til baseball-mangaen Touch fra 1985. Stedbrødrene Touma og Suichirou er gode spillere på Meisei High Schools baseballhold, og takket være dem kan holdet endelig have en chance for at vende tilbage til landsholdet. Men lidt efter lidt udfolder en tragisk arv sig, efterhånden som stedbrødrene følger i deres fædres fodspor.

Kilde

Kategoriseret i: