Sommer 2022

Uncle From Another World udskudt på ubestemt tid

Den positivt modtagede anime Uncle From Another World er blevet udskudt på ubestemt tid fra afsnit 8 og frem. Det skyldes at studiet bag, Atelier Pontdarc, er meget hårdt ramt af COVID-19. Derfor gentages afsnit 3-6 her på japansk TV her i september indtil studiet er klar til at melde mere ud.

Kilde

Efterår 2022

Anden Sword Art Online Progressive film får premiere den 22 oktober efter udsættelse grundet COVID-19

Og så en mere positiv besked relatered til en COVID-19 forsinkelse.

Den officielle hjemmeside for Sword Art Online the Movie -Progressive- Kuraki Yūyami no Scherzo (Scherzo of a Dark Dusk), den anden film i Sword Art Online the Movie -Progressive- animefilmserien, afslørede tirsdag, at filmen vil få premiere i Japan den 22. oktober.

Oprindeligt skulle filmen have haft premiere den 10 september men blev udskudt i sidste øjeblik grundet COVID-19.

Kilder

Crunchyroll

To Your Eternity sæson to begynder den 23 oktober

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Yoshitoki Ōimas To Your Eternity (Fumetsu no Anata e) manga afslørede tirsdag flere roller, en ny illustration og premieren den 23. oktober på NHK Educational for animeens anden serie.

Illustration

To Your Eternity sæson to begynder den 23 oktober

Kilde

2023

Am I Actually the Strongest? laves til anime

Kodansha annoncerede onsdag, at Sai Sumimoris Am I Actually the Strongest? (Jitsu wa Ore, Saikyō deshita?) romanserie laves til en TV anime serie, der får premiere i 2023. Kodansha afslørede en teaser illustration til animeen, men afslørede ikke yderligere information.

Romanerne har også dannet grundlag for en manga af samme navn af Ai Takahashi.

Illustration

Am I Actually the Strongest? laves til anime

Beskrivelse

At blive reinkarneret til en anden verden med løftet om en “snyde” evne er én ting… men at blive genfødt som en baby og derefter efterladt til døden, efter at dine kongelige forældre tror, du er magtesløs?? Det er en helt anden ting!
Nu skal den nyfødte Reinhart – eller Hart blandt hans nye venner – finde vej gennem en farlig verden… men heldigvis har han magi, der bogstaveligt talt overgår alt!

Kilde

Ukendt

Rose of Versailles får ny anime film

En hjemmeside åbnede onsdag for at annoncere, at Riyoko Ikedas manga Rose of Versailles inspirerer en ny animefilm.

Shōjo klassikeren foregår før og under den franske revolution har allerede inspireret en TV anime serie helt tilbage i 1972, en 1987 anime film, musicals og en live-action film (1979).

Trailer

Illustration

Rose of Versailles får ny anime film

Taglinen på det illustrationen lyder: “De levede intenst, smukt …”

Kilde

Kategoriseret i: