Sommer 2022

Cyberpunkt: Edgerunners anime serien kommer på Netflix den 13 september

Netflix angiver Cyberpunk: Edgerunners, den kommende anime-serie af Studio Trigger baseret på CD PROJEKT REDs Cyberpunk 2077 spil med en premieredato den 13. september.

Trailer

Beskrivelse

Serien fortæller en selvstændig 10-episoders historie om et gadebarn, der forsøger at overleve i Night City – en fremtidens by, der er besat af teknologi og kropsmodifikationer. Han har alt at tabe og holder sig i live ved at blive en edgerunner – en lejesoldat, også kendt som en cyberpunk.

Kilde

Anden Sword Art Online Progressive film udskudt på grund af COVID-19

Sword Art Online Progressive: Scherzo of Deep Night, som efter planen skulle få premiere den 10. september 2022 i japanske biografer, bliver udskudt på grund af produktionsproblemer afledt af COVID-19. Den nye udgivelsesdato vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Sword Art Online Progressive: Scherzo of Deep Night" which is scheduled to premiere on September 10, 2022 in Japanese cinemas gets postponed due to production issues. The new release date will be announced at a later date.

Kilde

Efterår 2022

Shinobi no Ittoki trailer

Den officielle hjemmeside for TROYCA og DMM Pictures’ originale anime-serie Shinobi no Ittoki (Ittoki the Ninja) afslørede en reklame video og yderligere cast. Videoen afslører og viser den afsluttende temasang “Oboetate” af hockrockb:

Trailer

Beskrivelse

Ninja-kamp animeen skildrer både Ittoki Sakurabas barske skæbne – en tilsyneladende meget almindelig dreng, der en dag lærer, at han er den 19. legitime arving af Iga-ninjaen – og den langvarige krig mellem Iga- og Kōga-ninjaen.

Kilde

Romantic Killer mangaen kommer som Netflix anime

Den officielle Shonen Jump+-side for Wataru Momoses Romantic Killer manga afslørede at mangaen får en anime-adaption på Netflix den 27. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Anzu Hoshino er en “ikke-heltindetype” high school pige, der ikke er opmærksom på mode eller romantik og bruger hver dag på at spille videospil.
Da troldmanden Riri pludselig dukker op, er Anzu tvunget til at deltage i den magiske verdens projekt for at stoppe befolkningsnedgangen.
Denne romantiske komedie skildrer, hvad der sker, når Anzu går fra at leve et liv fordybet i sine tre yndlingsting – videospil, chokolade og katte – til at være omgivet af smukke fyre.
Anzu er standhaftig i sin påstand om, at hun aldrig har ønsket at leve i et dating-simuleringsspil. Hun møder en smuk fyr, der er så populær, at det gør ondt, en renskåret og atletisk barndomsven og en smuk rig ung fyr, der er naiv over for omverdenen. Ved at møde Anzu begynder de alle at ændre sig gradvist.

Kilder

2023

Kengan Ashura sæson to kommer på Netflix i 2023

Den officielle Twitter-konto for anime-adaptionen af Yabako Sandrovichs Kengan Ashura manga annoncerede at animeens anden sæson får premiere på Netflix i 2023. Personalet bag afslørede også en illustration:

Kengan Ashura sæson to kommer på Netflix i 2023

Kilde

Kategoriseret i: