My Master Has No Tail trailer tre

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på TNSKs My Master Has No Tail (Uchi no Shishō wa Shippo ga Nai) manga begyndte at streame showets tredje reklamevideo i søndags.

Videoen afslører at animen får premiere på Tokyo MX den 30. september, på MBS den 1. oktober, på BS Asahi den 2. oktober og på AT-X den 4. oktober.

Videoen viser også GARNiDELiAs åbningstemasang “Genai Yūgi” ( Flygtigt kærlighedsspil).

Trailer

Beskrivelse

Fantasyhistorien foregår i Japans Taishō-æra (1912-1926). Den følger Mameda, en formskiftende tanuki-pige, der drømmer om at blive menneske. Mameda forvandler sit ydre udseende til en smuk sorthåret menneskepige og tager til den travle by Osaka.
Folk gennemskuer dog øjeblikkeligt Mamedas skikkelse, og en smuk kvinde siger hensynsløst til den nedslåede Mameda: “Gå tilbage, hvor du kom fra.” Det viser sig at den kvinde, der hedder Bunko, selv er et overnaturligt væsen, der forvandlede sig selv til en rakugo (komisk historiefortæller). Mameda trygler Bunko om at blive hendes herre og lære hende måder at spille et menneske på.

Kilde

Housing Complex C trailer

I sidste måned annoncerede Adult Swim en Toonami-original anime med titlen Housing Complex C. Der er nu udgivet en ny video til horror-animeen.

Serien bliver lavet af Akatsuki animationsstudiet under ledelse af Yuji Nara. Ideen med serien er krediteret til amphibian. Jason DeMarco, kreativ direktør for Toonami og senior vicepræsident for action og anime hos WarnerMedia, er opført som executive producer. USAs Maki Tershima-Furuta (FLCL Alternative) er angivet som producer.

Horror-animeen er planlagt til at få premiere på Toonami-blokken den 1. oktober 2022 ved midnat (gælder den 2. oktober 2022). Tilgængelighed på HBO Max følger en dag senere.

Trailer

Beskrivelse

Serien handler om Kimi, der bor i en lille, billig ejerlejlighed i kystbyen Kurosaki. Uanset hvor Kimi tager hen, ser det ud til, at problemer følger hende overalt, og forfærdelige hændelser er resultatet. Forfølger en gammel ondskab beboerne i Complex C?

Kilder

IDOLiSH7 Third Beat! trailer og opening

Den officielle hjemmeside for IDOLiSH7 Third Beat!, den tredje IDOLiSH7 anime-sæson, afslørede den anden reklamevideo for animeens anden halvdel i lørdags.

Videoen giver en forhåndsvisning af animeens åbningstemasang “WONDER LiGHT” med den titulære i-historie-idol-gruppe IDOLiSH7.

Trailer

Opening

Siden postede også den rene version af animeens åbningstitelsekvens.

Kilde

Chainsaw Man trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Tatsuki Fujimotos Chainsaw Man manga afslørede mandag en ny engelsk-undertekstet trailer, fem medvirkende, åbningstema-sangen og 12 afsluttende temasange. Traileren viser åbningstemasangen “KICK BACK” med Kenshi Yonezu.

Serien begynder den 11. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Denjis største ønske er at leve et normalt liv. Men alt, hvad han arvede fra sin far, var gæld til mafiaen. Da Denji redder den lille djævel Pochitas liv, giver denne ham evnen til at forvandle sig til Chainsaw Man. Det tager ikke lang tid, før regeringen lægger mærke til drengen med motorsaven som hovede…

Kilder

Eternal Boys trailer

Den officielle hjemmeside for den originale anime Eikyū Shōnen Eternal Boys begyndte at streame den anden reklamevideo til animeen lørdag. Videoen afslører flere medvirkende, og den afslører og viser også animeens temasange.

Serien begynder den 10 oktober klokken 26:20 (altså reelt den 11 oktober klokken 2:20).

Trailer

Beskrivelse

Serien handler om Manpuku Geinō Production (direkte oversat Full-Stomach Entertainment Production) agenturets Eikyū Shōnen (Eternal Boys), en gruppe mænd, der er omkring 40. De stræber efter at blive idoler og overvinde sådanne barrierer som deres alder og fysiske tilstand.

Kilde

Kategoriseret i: