Flere AKB48 medlemmer blev angrebet på den sidste “håndtryks” begivenhed (arrangementer hvor fans der har betalt kan få lov at møde deres idoler og give dem hånden) forrige søndag, og Rina Kawaei og Anna Iriyama og en almindelig ansat er blevet såret.

Ifølge politiet var det en 24 årig arbejdsløs mand fra Aomori prefekturet der tog til en AKB48 håndtryks begivenhed i Iwate prefektur og gik ind i teltet. Da han var i teltet gik han amok med en sav han havde med og påføre alvorlige, men ikke livstruende sår, på tre personer. To AKB48 medlemmer, den 19 årige Rina Kawaei og den 18 årige Anna Iriyama og en mandlig ansat.

Gerningsmanden blev hurtigt overmanden af de ansatte og overgivet til politiet da de ankom, hvor han straks blev arresteret for tre forsøg på mord.

Udover bodyguardsne var der ikke megen sikkerhed på begivenheden, deltagerne kunne komme ind og hen til pigerne uden at blive tjekket for hvad de havde på sig.

De tre ofre kom på hospitalet for at blive behandlet, omend jeg ikke har præcise detaljer om deres skader. Kawaeis højre tommelfinger var udsat for “flænger” og “knoglebrud” alvorlige nok til at der skulle udføres en akut operation, og det samme galt Iriyamas højre lillefinger (hun fik også et sår i hovedet). De blev dog udskrevet mandag aften (angrebet fandt sted søndag).

Online har der været sympati for ofrene og fordømmelse af AKB48s management for at tillade at en sådan ulykke kunne ske – omend den vidtspredte viden/antagelse at AKB48s forretningsmodel tiltaler de mentalt ustabile har ledt til ret lidt kritik af angriberen.

Kilde Alafista
Kilde
Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,