Vinter 2023

NieR:Automata Ver1.1a anime trailer og info

Aniplex Online Fest 2022 afslørede at TV anime adaptionen af Square Enix og Platinum Games’ NieR:Automata action-rollespil får premiere til januar 2023.

Begivenheden afslørede også to karaktervideoer til animeen, hvis officielle titel er NieR:Automata Ver1.1a.

2B karakter video

9S karakter video

Commander karakter video

Lang video med interviews

Aniplex udgav også en otte minutters video med engelske undertekster, der indeholder interviews med rollebesætningen og personalet bag.

Info

Anime seiren vil have Yui Ishikawa i rollen som 2B, Natsuki Hanae som 9S, Hiroki Yasumoto som Pod 042 og Kaoru Akiyama som Pod 153.

Beskrivelse

Angribere fra en anden verden angriber Jorden uden varsel og slipper magtfulde maskinvæsener løs. Stillet over for en tilsyneladende uoverstigelig trussel bliver menneskeheden drevet væk fra Jorden og søger tilflugt på månen.
Der udvikler mennesker en hær af android-soldater, der har til opgave at bekæmpe de mekaniske horder, men de bremser kun deres fremrykning. For at bryde dødvandet indsættes et nyt Android-infanteri. I den øde ødemark raser krigen mellem maskiner og androider. En krig, der snart vil afsløre en længe glemt sandhed for denne verden…

Kilder

Forår 2023

The Devil Is a Part-Timer!! får en sæson mere

Den officielle hjemmeside for The Devil Is a Part-Timer!! (med to udråbstegn), den anden animesæson baseret på Satoshi Wagaharas The Devil Is a Part-Timer!! light novel serie, annoncerede at animeen får en efterfølger i 2023.

Hjemmesiden postede en illustration, som viser den nye karakter Acieth Alla:

Illustration

The Devil Is a Part-Timer!! får en sæson mere

Kilde

My Home Hero trailer et

Der er ved at blive lavet en anime-adaption af mangaen My Home Hero af Naoki Yamakawa og Masashi Asaki. Nu har de ansvarlige udgivet en første trailer, der afslører forskellige detaljer såsom at serien vil få japansk TV-premiere til april 2023.

Trailer

Beskrivelse

Tetsuos hele liv kan opsummeres i ét ord: gennemsnitligt. Men selvom hverken hans kedelige kontorjob eller hans selvskrevne detektivromaner er over gennemsnittet, er den beskedne familiefar glad. Da Tetsuo til frokost finder ud af, at hans voksne datter Reika bliver slået af sin kæreste, ændrer hans liv sig pludselig. For at beskytte Reika, leger Tetsuo selv detektiv – og erfarer, at hendes kæreste ikke kun tilhører yakuzaen, men også myrdede to af sine ekskærester. Og Reika siges at være den næste…

Kilde

2023

Kawaisugi Crisis manga laves til TV anime serie

En ny officiel hjemmeside og Twitter-konto åbnede for at annoncere at Mitsuru Kidos Kawaisugi Crisis (Too Cute Crisis) manga får en TV anime serie i 2023. Synergy SP vil producere animeen.

Illustration

Kawaisugi Crisis mangaen laves til TV anime serie

Beskrivelse

Sci-fi-komedien følger Liza Luna, som er blevet sendt til Jorden af rumimperiet Azatos. Først troede hun, at det ville være fint at ødelægge Jorden, da den har et lavt civilisationsniveau. Men efter at være stoppet på en cafe støder hun på en kat og er chokeret over dens nuttethed.

Kilder

Story of a Small Senior in My Company manga laves til TV anime serie

Manga-skaberen Saisou annoncerede i dag mandag at Story of a Small Senior in My Company (Uchi no Kaisha no Chiisai Sempai no Hanashi) mangaen inspirerer en TV-anime serie næste år.

Illustration

Beskrivelse

Den romantiske kontor-komedie handler om den nye medarbejder Takuma Shinzaki og Shiori Katase – hans korte, storbarmede, charmerende overordnede på arbejdet, som bekymrer sig om sine underordnede.

Kilder

Kategoriseret i: