Burger King Japan får burgere med peanut butter i samarbejde med Spy x Family

Den kære Anya Forger fra den populære Spy x Family elsker peanuts, så Burger King Japan har fået en god talsperson for deres ny produkter med peanut butter.

Burger King Japan får burgere med peanut butter i samarbejde med Spy x Family

Fra venstre mod højre:

  • Royale and Berry er en flammegrillet 100 % oksekødsbøf med sød og sur bærsauce, jordnøddesmørsauce og cremet mayonnaise i, hvad der i bund og grund er en jordnøddesmør- og jelly-sandwich variant af Whopper.
  • Royale og Bacon bruger den samme jordnøddesmørsauce og mayo, men erstatter bærsaucen med sprød og røget bacon, der siges at passe godt sammen med den cremede jordnøddesmørsauce på toppen af en oksekødsbøf.
  • Royale and Chicken byder på både på en flammegrillet oksekødsbøf og en sprød paneret kyllingebøf der er toppet med jordnøddesmørsauce, cheddarost og mayo for et osteagtigt jordnøddesmør-twist.

Burgerne kan dog kun fås indtil den 17. november i Japan.

Kilde

Spy x Family Burger King restaurant

Forger familien behøves dog ikke tage helt til Japan for at få deres jordnødde burgere, da de har åbnet en afdeling i Berlint, hovedstaden i People’s Republic of Ostania, hvor serien foregår.

Spy x Family Burger King restaurant

Berlint Burger King (som faktisk er en midlertidig rebranding af kædens filial på Tokyos Shibuya Center-gai-gade) vil have indrammede kunstværker fra serien, der dekorerer dens vægge, såvel som et udvalg af “Anya-citater”, måske begyndende med hendes for tidlige -brug af chihi (“far”) og haha (“mor”).

Ligesom de særlige burgere er den tilgængelig indtil den 17. november, hvorefter den smider sin forklædning ligesom Loid og bliver til en normal Burger King igen.

Kilde

McDonald’s Japan får ny ris-burgere

McDonald’s Japan var lang tid om at udgive en risburger, og de tilbød ikke sandwich med skiver af ris i stedet for boller før årtier efter nogle af dets lokale rivaler havde fundet på ideen. De indhenter dog den tabte tid ved jævnligt at tilføje nye risburgere til menuen, og de har netop annonceret et nyt udvalg.

McDonald's Japan får ny ris-burgere
  • Teriyaki (forrest)
  • Short rib (bagerst til højre)
  • Sojasovs sprød kylling (bagerst til venstre)

De vil også kun være tilgængelige i en begrænset periode fra den 2. november.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,