Nu manga ikke er de nyheder siden fokuserer primært på er her en opsamling af lidt småting fra en lidt længere periode.


The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess to Savior mangaen stoppet grundet skaberens helbred

Den officielle Twitter-konto for Ichijinshas Comic Zero Sum magasin afslørede den 25. oktober, at Bunko Matsuuras manga-adaption af Tenichi og Suzunosukes The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess to Savior (Higeki no Genkyō to naru Saikyō Gedō Last Boss Joō ni tame Tsukushimasu.) light novel serie er blevet aflyst på grund af Matsuuras fortsatte dårlige helbred.
Meddelelsen tilføjede, at Ichijinsha planlægger at fortsætte mangaen med en ny serialisering i en eller anden form, men har endnu ingen konkrete planer.

Det er synd for serien bliver lavet til en anime, hvilket nok vil give den flere læsere.

Beskrivelse

Pride Royal Ivy er kun otte år gammel, da hun indser, at hun er blevet reinkarneret, bestemt til at blive den fremtidige onde dronning og sidste chef i et otome-spil.

Hun har det hele i dette nye liv: knivskarpt vid, kræfter på boss-niveau og indflydelse over kongeriget som kronprinsesse. Fast besluttet på at så fortvivlelse og ødelæggelse ud over landet… Vent, hvad er det for en rådden fremtid?!

Prinseses Pride beslutter sig for at droppe den maniske skurke-plan og beskytte de mandlige kærlighedsinteresser i stedet, idet hun snyder for at redde alle, hun kan! Vil denne sidste boxx ende med at få kærlighed og tilbedelse fra sit rige?

Kilde

Aka Akasaka, skaberen af Kaguya-sama, stopper som tegner

Kaguya-sama: Love is War manga-skaberen Aka Akasaka annoncerede for et par uger siden at han har til hensigt at stoppe med at arbejde som mangakunstner og vil nu udelukkende fokusere på at skrive. (Akasaka bruger ordet “gensaku”, som bogstaveligt betyder “oprindeligt værk”, men i forbindelse med mangaproduktion betegner det den specifikke opgave at skrive en manga-historie, i modsætning til at tegne illustrationerne.) Han har til hensigt Kaguya-sama: Love is War bliver den sidste manga, som han var ansvarlig for tegningerne til.

Han tilføjede, at han stadig planlægger at tegne som en afslappende hobby.

Han bemærkede også, at mens Kaguya-sama: Love is War for nylig sluttede endte mangaen med en vis antydning, og at han arbejder på at “gøre det godt” på denne antydning “på den bedst mulige måde.”

Kilder

One Piece fejrer bind 104 med live Uta optræden

Uta, sangerinden fra One Piece Film Red, sang torsdag 14 dage siden for at fejre udgivelsen af mangaens 104. samlede bind. Ado, Utas sangstemme, fremførte filmens temasang “Shinjidai” (“New Genesis”) til en 3D-model af Uta på et virtuelt Japan National Stadium. One Piece YouTube-kanalen streamede den korte musikvideo.

Kilde

Dragon Ball Super mangaen begynder igen til jul

Dragon Ball Super mangaen har holdt pause i et par måneder for at forberede sig til den kommende historie. Den vender så tilbage med kapitel 88 i “V-Jump” nummer 02/23, som udkommer i Japan den 20. december 2022.

Det sidste kapitel før pausen gav en forsmag på, hvilken retning mangaen kan tage. Du vil senest i december få at vide om det bliver tilfældet.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,