Den officielle Twitter-konto for Studio Ghibli har annonceret at Hayao Miyazakis seneste spillefilm, Kimi-Tachi Wa Dō Ikiru Ka, får premiere i biograferne i Japan den 14. juli 2023. Filmen har den foreløbige titel How Do You Live? på engelsk.

Den lagde først ud med ovenstående foto af Miyazaki med teksten “Godmorgen” inden de senere udgav illustraitonen og information om filmen.

Illustration

Studio Ghibli afslørede også en illustration til filmen.

Hayao Miyazakis How Do You Live? får premiere næste sommer

Beskrivelse

Historien begynder med den med den femten år gamle Copper, der for nylig har lidt tabet af sin far, stirrer ud over sin hjemby Tokyo, og ser de tusinder af mennesker nedenfor og begynder at overveje livets store spørgsmål.
Hvor mange mennesker er i verden? Hvordan ser deres liv ud? Er mennesker virkelig lavet af molekyler?

Bogen bevæger sig mellem Coppers historie og hans onkels dagbogsindlæg, hvor han giver råd og hjælper Copper med at lære vigtige sandheder om den måde, verden fungerer på.

I løbet af et år i sit liv indleder Copper, ligesom hans navnebror Copernicus, en rejse med filosofisk oplysning og bruger hans opdagelser om himlen, jorden og menneskets natur til at bestemme den bedste måde at leve på. Yoshino, forfattern af bogen som filmen er baseret på, fanger perfekt skønheden og mærkeligheden i livet i Japan før krigen – Skiftet af årstiderne, standene med stegt tofu og Taiyaki, og de frodige landskaber, medens COpper udforsker byen på sin cykel og lærer af venner og familie, hvad der virkelig betyder mest i livet.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,