Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Konami fejrer 15 års jubilæum for Tokimeki Memorial med figurer i badetøj

Mange kalder Tokimeki Memorial for faderen til de moderne dating-sims, og i år blev spillet 15 år. I den anledning viste Konami figurer af to af de kvindelige hovedpersoner, Fujisaki Shiori og Hinamoto Hikari, frem på Tokyo Game Show.

Figurene fanger 90er stilen godt og de formår at være mere “normale” og afslappede end provokerende sexede på trods af at de er i bikinier.

Konami har godt nok startet salget af dem, men de kan kun købes som par og gennem Konami Style butikken, så de er nok ikke så interessante for mange, men firmaet har udtalt at der nok kommer en masseproduceret udgave senere, den vil nok blive mere tilgængelig.

Kilde TomoPop

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X