Personalet bag anden sæson af TV-animeen baseret på Kore Yamazakis The Ancient Magus Bride (Mahō Tsukai no Yome) manga afslørede torsdag den første trailer med engelske undertekster, hoved-illustration, rollebesætning og premiere den 6. april.

Trailer

Beskrivelse

Chise Hatori var plaget af omsorgssvigt og misbrug hele sit liv og fik aldrig lov til at opleve kærlighed på egen hånd. Væk fra familiens varme måtte hun selv overvinde alle mulige forhindringer.
Men da alt håb synes tabt, får hun et skæbnesvangert møde. Da en mand med et dyrs kranium køber hende på en slaveauktion, ændrer Chises liv sig for altid. Denne mand er en magiker, og han befrier Chise fra hendes bånd.
Kort efter kommer han med en dristig udtalelse: Chise bliver hans lærling – og hans brud!

Illustration

The Ancient Magus Bride sæson 2 trailer og info
©2022 Koré Yamazaki/MAG Garden・Mahoyome Partners

Kilder

Kategoriseret i: