På “Love Live! μ’s 3rd Anniversary Love Live!” begivenheden blev det i søndags annonceret at en anden fjernsyns anime sæsons af Love Live! kommer på japansk TV til næste forår.

Begivenheden annoncerede også at “μ’s →Next Love Live! 2014 ~Endless Parade!” begivenheden finder sted den 8 og 9 februar 2014 i Saitama Super Arena.

Der kommer også et PlayStation Vita spil i franchiseen til næste forår.

Love Live!

Der er allerede blevet afsløret to andre “Next Projects”: μ’s gruppens sjette single og de tre 2nd session unit singler.

NIS America beskrives franchiseens historie således:

Otonokizaka High School lægger på grænsen mellem tre byer: Akihabara – et pop kultur mekka der udvikler sig hvert minut; Kanda – en konservativ, kulturperle af en by hvor historie og tradition regerer enerådigt; og Jinbo – et stille område til en mere voksen, sofistikeret befolkning. Midt i dette kultursammenstød trues skolen nu af lukning på grund af at der meldes færre og færre elever ind. Idet skolen planlægger at lukke inden for tre år slår ni kvindelige elever sig sammen om en fælles plan — at danne en pop idol gruppe for at genoplive skolens popularitet og forhindre den i at lukke. “For at beskytte vores elskede skole er der kun én ting vi kan gøre… blive pop stjerner!”

Deres mål er simpelt: At blive en succes på ingen tid og bruge den nationale medie bevågenhed til at reklamere for deres skole og bringe en ny bølge af elever til det skrantende område. En simpel men solid plan synes de. Naturligvis er de nervøse og spekulerer på om planen virkelig kan lykkes, men på godt og ondt er deres ny rejse begyndt…

“Alt vi kan bede om er bare en lille smule støtte fra dig. Vi tror virkelig at vi med din hjælp kan ændre verden omkring os. Vi vil gøre vores drømme til virkelighed!”

I 2010 startede anime studiet Sunrise, Lantis og ASCII Media Works’ Dengeki G Magazine Love Live! som det selv-beskrevne “ultimative bruger-deltagelses projekt” hvor fans kan stemme på fremtiden for de fiktive idoler. En serie musik CDer og animerede musik videoer fulgte derefter.
Medlemmerne af projektet annoncerede i  2012 at en fuld anime TV-serie ville komme i år (2013).

Den første sæson anime havde premiere i Japan den 6 januar og medie tjeneste Crunchyroll begyndte at streame den fra den 8 januar – den første sæson kan ses gratis og lovligt her.
Mon ikke CR også samler anden sæson op når den engang kommer?

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,