Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mad

Mad nyhed: Domino’s Japan laver baconshake til at dyppe pizzaer i

Domino’s sælger cremede milkshakes i Japan, og de kalder deres seneste for en “chokerende dessert”, og den kødfulde stjerneingrediens gør det let at se hvorfor.

Mad nyhed: Domino's Japan laver baconshake til at dyppe pizzaer i

Domino’s sælger cremede milkshakes i Japan, og de kalder deres seneste for en “chokerende dessert”, og den kødfulde stjerneingrediens gør det let at se hvorfor.

Shaken indeholder en blanding af rig is og Hokkaido-mælk og en generøs portion sprøde baconstykker, som siges at skabe en “skør” men alligevel lækker salt-sød smagsprofil.

Den måde, hvorpå Domino’s foreslår, at vi nyder den på er også til den alternative side. De siger, at den mælkeagtige drik er den perfekte partner til deres pizzaer, især to af de nye burger-inspirerede pizzaer, der blev udgivet den 16. januar.

følge Domino’s bør kunderne dyppe deres pizza-slices i shaken for at nyde en ny smagsoplevelse. Kæden har endda opstillet en tre-trins proces, som kunderne bør følge:

  1. Dyp og spis med den populære Burger Pizza Quattro Bacon Cheddar Burger
  2. Dyp og spis med den populære Burger Pizza Quattro D’s Exquisite Cheese Burger
  3. Beslut dig for, hvilken der er mere skør med familie og venner

Dette er i bund og grund som at tilføje en is-topping til din pizza, hvilket lyder som en vindende kombination for smagsløgene, omend en farlig kombination for taljen.

Bacon Shaken vil kun være tilgængelig i en begrænset periode, fra 16. januar til 5. marts, som er samme salgsperiode for de nye burgerinspirerede pizzaer, så der er nok ikke mange her fra Danmark der kan nå at prøve den.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.