Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mad

Q-pot.× Sailor Moon på Q-pot CAFE

Q-pot.× Sailor Moon på Q-pot CAFE

Det japanske smykke mærke Q-pot, der er desginet af Tadaaki Wakamatsu, samarbejder med det enorme manga og anime hit Pretty Guardian Sailor Moon, der fra 90erne og et årti frem spredte sig til hele verden (især vores naboland Tyskland elskede serien).

Den 30 juni afsløres smykkerne, hvilket meget passende er hovedpersonen Usagi Tsukinos fødselsdag, og i perioden omkring har juvelerens cafe, Q-pot CAFE, en særlig linje af slik og kager for at fejre dette.

Denne kage er baseret på smykket forestillende Crystal Star Macaroon. Macaroonen er fyldt med sød-sur mousse af bær, hindbær og solbær, og en creme af  fromage blanc, den ligner næsten et smykke. Den serveres på stjerne formede tallerkener, der har et originalt billede for  Q-pot CAFE.

Ved at føje jordbær-sirup til Q-pot CAFEs originale te “Flower Garden” får den en endnu mere elegant smag og aroma, og man bliver mindet om Tuxedo-Mask med rosen på kanten af det glas den serveres i.
Q-pot.× Sailor Moon på Q-pot CAFEDe har også en mystisk drink der skifter farve fra lilla til pink når man presser den medfølgende lime skive i drinken.

Parfaiten herunder er en utrolig vellykket kopi af den Hellig Gral, den legendariske Rainbow Moon Chalice. Tegningen af Luna på kork bodskåneren er et sødt træk der viser hvor gennemført konceptet er.

Deh har også Sailor sløjfe cupcakes inspireret af de fem Sailor Guardians, halskæde tallerkenen serveres dog kun på hverdage: Moon(mandag), Mars(tirsdag.), Mercury(onsdag), Jupiter(torsdag), Venus(fredag). Man får selvfølgelig en bordskånet me hver guardians så man kan/skal besøge cafeen flere gange for at samle dem alle.

Denne mousse kommer i et glas med et billede af Serenity der har en kjole på der ligner pyntelig flødeskum. Den sælges dog kun i et begrænset oplag hver dag så den er allerede et samle-objekt.

Q-pot.× Sailor Moon på Q-pot CAFE

Til at tage ting med hjem kan man købe A4 størrelse indkøbsposer med Usagi-chan i en Q-pot CAFE. uniform. Illustrationerne er originale til dette samarbejde og posen er sød men simpel nok til at kvinder kan være bekendt at bruge den uden at det ødelægger ens image som en smart ung kvinde.

Q-pot.× Sailor Moon på Q-pot CAFEDen særlige cafe har åbent fra den 15 juni til den 31 juli mellem11:30 og 19:30 (sidste bestilling klokken 18:50) og ligger i 3-10-2, Kitaaoyama, Minato-ku, Tokyo.

Min kone blev helt ærgerlig over at den ikke var åben da vi var derovre, på det tidspunkt var der kun tema-cafeer om serier hun ikke er fan af, men hun voksede op med Sailor Moon.

Q-pot.× Sailor Moon på Q-pot CAFE
Link Q-pot.
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X