Den officielle hjemmeside for TV-anime-adaptionen af Nanaki Nanaos Helck manga afslørede showets fulde rollebesætning og personale sammen med animeens juli-premiere, teaser-video og teaser-illustrationer.

Trailer

Roller

 • Katsuyuki Konishi som Helck
 • Mikako Komatsu som Vermilio
 • Yoshitsugu Matsuoka som Azudora
 • Akira Ishida som Hon
 • Shiki Aoki som Asuta
 • Haruka Shiraishi som Isuta
 • Hiroyuki Yoshino som Kenros
 • Rena Maeda som Hyura
 • Takuya Nakashima som Dorūshi
 • Sora Tokui som Rococo
 • Shiori Izawa som Piwi
 • Motoharu Ono som Cless
 • Reina Kondo som Alicia
 • Atsushi Miyauchi som Rafaed
 • Daisuke Hirakawa som Mikaros
 • Yumiri Hanamori som Sharuami
 • Hiroki Nanami som Edil
 • Shūta Morishima som Zeldion
 • Satoshi Niwa som Haraol
 • Aimi som Iris

Illustrationer

Beskrivelse

Tre måneder er gået siden Dæmonherren blev slået og Dæmonriget afholder en turnering for at vælge hans afløser. Den førende deltager er Helck, en menneskelig helt, der hævder at hade sin egen slags. Nogle er ikke tilfredse med tanken om, at et menneske skal blive den næste Dæmonherre – især Vermilio den Røde. Hun ønsker intet andet end at beskytte dæmonerne og bevise, at Helck er deres fjende, selvom hun er nødt til at rigge konkurrencen for at gøre det!

Kilde

Kategoriseret i: