Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Comiket 89
Comiket 89
Comiket 89

Cosplay og mode

Comiket 89 billeder del 1

Redigeret og delt i fem indlæg fordi den store mængde billeder gjorde siden meget tung at indlæse.

Comiket 89 fandt sted den 29-31 december, og som normalt var der i hundrede tusindevis af gæster og heraf en del cosplayere der trodsede Tokyos lave temperaturer på denne årstid. Det er dog værd at bemærke at cosplay kun er en lille del af con kulturen i Japan, som man også tydeligt kan se på antallet af fotografer kontra folk i kostumer på billederne.

Hvad synes I om kvaliteten af kostumerne kontra dem vi ser her i Danmark? En ting er sikkert, de japanske piger er ikke blege for at vise hud – måske næsten for meget af det gode, men med en con med omkring en halv million deltagere kan man også forvente folk der gerne vil udstille sig selvfølgelig. Det triste er dog hvordan fotograferne også meget tydeligt udnytter det ved at række kameraet ned og tage billeder op under nederdelene, en del af den japanske con-kultur vi absolut ikke skal overtage!
Billederne aflyser dog en gang for alle den myte der florererat japanere er fysisk bedre til at cosplaye end andre “racer”, der er en del der ikke passer specielt godt til deres kostume-valg.

Del 2 3 45

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Japan generelt

At japanerne er dårlige til engelsk ved de fleste, men at selv de unge er så dårlige er alligevel trist.

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Cosplay og mode

Jeg tænkte der var flere læsere der går op i cosplay, men ikke følger J-popcons officielle kanaler tæt, så jeg deler deres seneste besked.

Japan generelt

Vi klager ofte over gebyret på Storebæltsbroen herhjemme, men Japanerne overgår os stort i antal og tid.