Bushiroad åbnede en officiel hjemmeside for den kommende TV-anime-adaption af Rikito Nakamura og Yukiko Nozawas The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You (Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo). Hjemmesiden afslørede også hovedrollen, personalet bag og en teaser-illustration (ovenfor). Anime-serien er planlagt til at få premiere her i 2023.

Beskrivelse

Aijo Rentaro har spurgt hundrede piger ud og fik afslag hver gang. I desperation beder han om vejledning, kun for at blive fortalt af en gud, at hans afvisninger skyldtes et kosmisk uheld! Nu vil denne gud rette tingene op ved at sørge for, at Aijo får hundrede dates. Bortset fra, som tingene ofte går med guder, er der et men: hver af hans hundrede dates er Aijos skæbnebestemte soulmate! Værre, hvis han ikke gengælder deres følelser, vil de alle dø i forfærdelige – og morsomme – ulykker!

Roller

  • Rentarou Aijou: Wataru Katou (Ao Ashi)
  • Hakari Hanazono: Kaede Hondo (Paripi Koumei)
  • Karane Inda: Miyu Tomita (Kaguya-sama wa Kokurasetai? Tensai-tachi no Renai Zunousen)

Illustration

  • Instruktør: Hikaru Satou (Jashin-chan Dropkick, Kitaku-bu Katsudou Kiroku)
  • Serie komposition: Takashi Aoshima (Uzaki-chan wa Asobitai!, Kakushigoto)
  • Character design: Akane Yano (Jaku-Chara Tomozaki-kun, Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?)
  • Studie: Bibury Animation Studios

Kilde

Kategoriseret i: