Sunrise Beyond har annonceret at “Kyokkō no Sōki“, et nyt værk i deres AMAIM Warrior at the Borderline (Kyōkai Senki) projekt sammen med legetøjs-/hobbyfirmaet Bandai Spirits, vil være en seks-episoders anime, der får premiere til sommer.

Illustration

AMAIM Warrior at the Borderline Anime's 'Kyokkō no Sōki' kommer til sommer
© Sunrise Beyond Inc.

Slagordet lyder: “Det ender på denne ø. Det ånder fra denne ø.”

Beskrivelse

Historien foregår i år 2061, hvor Japan er besat af flere stater. Verden, inklusive Japan, er blevet konsolideret under styret af fire handelsblokke. Hele øgruppen er nu konfliktens frontlinje. Det japanske folk lever under en tilstand af konstant besættelse og undertrykkelse, hvor humanoide krigsmaskiner kaldet AMAIM patruljerer dets gader. En ung indadvendt dreng ved navn Amō Shiiba har et tilfældigt møde med den autonome AI Gai, og hans erhvervelse af AMAIM Kenbu begynder en historie, der vil se ham forsøge at tage Japan tilbage.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,