Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Tenichi og Suzunosukes The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess to Saviour (Higeki no Genkyō to naru Saikyō Gedō Last Boss Joō wa Min no tame ni Tsukushimasu.) light novel serie begyndte at streame showets anden reklame video. Videoen viser Tsukuyomis åbningstemasang “Kyūseishu” (Frelser).

Hjemmesiden afslører også at serien begynder den 6. juli og afslører flere roller.

Trailer

Beskrivelse

Pride Royal Ivy er kun otte år gammel, da hun indser, at hun er blevet reinkarneret, bestemt til at blive den fremtidige onde dronning og sidste boss i et otome-spil.

Hun har det hele i dette nye liv: knivskarpt vid, kræfter på boss-niveau og indflydelse over kongeriget som kronprinsesse. Fast besluttet på at så fortvivlelse og ødelæggelse ud over landet… Vent, hvad er det for en rådden fremtid?!

Prinseses Pride beslutter sig for at droppe den maniske skurke-plan og beskytte de mandlige kærlighedsinteresser i stedet, idet hun snyder for at redde alle, hun kan! Vil denne sidste boss ende med at få kærlighed og tilbedelse fra sit rige?

Illustration

The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess to Savior romaner laves til TV anime

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,