Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Angel Beats! får spinoff manga om Tenshi
Angel Beats! får spinoff manga om Tenshi
©VISUAL ARTS/Key ©VisualArt's/Key/Angel Beats! Project

Manga og bøger

Angel Beats! får spinoff manga om Tenshi

Der er begyndt en ny Angel Beats! spinoff manga om Tenshi der drager ud på en rejse.

Kadokawa’s G’s Channel-websted lancerede Yūya Sasagiris (Clannad: 4-Panel Manga Theatre, Little Busters! 4-Panel) Angel Beats! spinoff-manga med titlen Tabisuru Tenshi-chan (Tenshi-chan Goes on a Journey) for et par uger siden, den 15. juni og andet kapitel kom i forgårs den 30. juni. Serien kan allerede læses på de mere sorte manga-sider.

Jun Maeda er krediteret med den originale historie, og Na-Ga er krediteret med de originale karakterdesign. Spinoff-mangaen serialiseres også på Niconico Manga og Kadokawas ComicWalker-websted. G’s Channel-websted vil på forhånd udgive nye kapitler hver 15. og 30. i måneden.

Spinoff-mangaen handler om Kanade Tachibana, også kendt i skolen som Tenshi-chan, da hun rejser over hele landet for at søge efter en “vis person”. Undervejs møder hun en munter og livlig pige ved navn Yuri Nakamura i Kanagawa. Tenshi-chan støder også på “mennesker(?)”, der ligner SSS-medlemmer (Shinda Sekai Sensen) på sin rejse. Vil hun finde den “visse person”, hun leder efter?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.