Kadokawa’s G’s Channel-websted lancerede Yūya Sasagiris (Clannad: 4-Panel Manga Theatre, Little Busters! 4-Panel) Angel Beats! spinoff-manga med titlen Tabisuru Tenshi-chan (Tenshi-chan Goes on a Journey) for et par uger siden, den 15. juni og andet kapitel kom i forgårs den 30. juni. Serien kan allerede læses på de mere sorte manga-sider.

Jun Maeda er krediteret med den originale historie, og Na-Ga er krediteret med de originale karakterdesign. Spinoff-mangaen serialiseres også på Niconico Manga og Kadokawas ComicWalker-websted. G’s Channel-websted vil på forhånd udgive nye kapitler hver 15. og 30. i måneden.

Spinoff-mangaen handler om Kanade Tachibana, også kendt i skolen som Tenshi-chan, da hun rejser over hele landet for at søge efter en “vis person”. Undervejs møder hun en munter og livlig pige ved navn Yuri Nakamura i Kanagawa. Tenshi-chan støder også på “mennesker(?)”, der ligner SSS-medlemmer (Shinda Sekai Sensen) på sin rejse. Vil hun finde den “visse person”, hun leder efter?

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,