Det har været kendt i nogen tid, at The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse får premiere til oktober 2023. Den konkrete startdato er nu afsløret.

Tv-animen bliver til i animationsstudiet Telecom Animation Film, hvor Maki Odaya (Pokémon Journeys: The Series) instruerer. Shigeru Murakoshi (Zombie Land Saga) står for manuskripterne, mens Youichi Takada har til opgave at designe karaktererne. Hiroyuki Sawano og Kohta Yamato er med til at komponere temasangen, hvor sidstnævnte også sørger for musikken.
Anime serien er planlagt til at begynde udsendelse i Japan den 8. oktober 2023.

Four Knights of the Apocalypse er en efterfølgerhistorie til Nakaba Suzukis hitmanga The Seven Deadly Sins, som inspirerede forskellige tv-animesæsoner, en OVA-serie og adskillige animefilm. Det hele startede med den nye manga i januar 2021. Elleve bind er nu tilgængelige i Japan.

The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse premiere dato
©鈴木央・講談社/「七つの大罪 黙示録の四騎士」製作委員会

Beskrivelse

Percival har altid boet med sin bedstefar på Guds Finger, et fjerntliggende tilflugtssted, der ligger højt over skyerne. Og selvom han elsker det enkle liv, længes han i al hemmelighed efter eventyr. Men Percivals liv ændres for altid, da en ubuden gæst – som deler en chokerende forbindelse til ham – river alt det væk, han nogensinde har kendt.

Uden andet at gøre end at jagte ham, der tog alt fra ham, drager Percival ud på egen hånd. Under sin rejse opdager den beskyttede dreng, at der er mange ting, han ikke ved om det normale liv. Heldigvis møder han venner undervejs, som kan hjælpe ham med at klare sig – men hvordan vil de reagere, når de finder ud af Percivals skæbne… og hvordan den er forbundet med verdens ende?

Tidligere trailer

Kilder

Kategoriseret i: