Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Lazarus anime trailer
Lazarus anime trailer

Anime

Lazarus anime trailer

Her er den første trailer for Adult Swims samarbejde med Shinichiro Watanabe og Mappa om den originale anime Lazarus.

Adult Swim Festivals “Toonami on the Green” begivenhed på Comic-Con International debuterede traileren til Lazarus (Lazaro på japansk), den nye originale anime til Toonami af Shinichiro Watanabe (Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Space Dandy) og animationsstudiet MAPPA (Chainsaw Man, Jujutsu Kaisen, Attack on Titan The Final Season) i lørdags.

Chad Stahelski (John Wick instruktør) er krediteret for actionsekvensdesignerne. Jazzsaxofonisten Kamasi Washington, elektronisk musikproducer Floating Points og musikproducer Bonobo vil komponere musikken.

Beskrivelse

Året er 2052 – en æra med hidtil uset fred og velstand hersker over hele kloden. Årsagen til dette: menneskeheden er blevet befriet fra sygdom og smerte. Den nobelprisvindende neurovidenskabsmand Dr. Skinner har udviklet et mirakellægemiddel uden synlige ulemper kaldet Hapuna. Hapuna bliver snart allestedsnærværende … og afgørende. Men kort efter Hapuna er officielt introduceret, forsvinder Dr. Skinner.

Tre år senere er verden gået videre. Men Dr. Skinner er vendt tilbage – denne gang, som en undergangsbebuder. Skinner meddeler, at Hapuna har en kort halveringstid. Alle, der har taget det, dør cirka tre år senere. Døden kommer for denne syndige verden – og kommer snart.

Som et svar på denne trussel er en speciel taskforce på 5 agenter samlet fra hele verden for at redde menneskeheden fra Skinners plan. Denne gruppe kaldes “Lazarus”. Kan de finde Skinner og udvikle en vaccine, inden tiden løber ud?

Lazarus er en kommende original anime

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.