Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Fate/Samurai Remnant spil trailer 2
Fate/Samurai Remnant spil trailer 2

Nyheds links

Fate/Samurai Remnant spil trailer 2

Ved udgangen af september udkommer Fate/Samurai Remnent spillet i hele verden.

“FGO Fes. 2023” begivenheden i søndags afslørede den anden trailer til Koei Tecmos Fate/Samurai Remnant, dets nye action-RPG i Fate serien.

Traileren afslørede to nye servants og fem rogue servant – som inkluderer Arjuna, Cu Chulainn og Tamamo Aria – som alle optrådte i tidligere værker i Fate serien. Spillets trailer teaser også en karakter ved navn Babylonia med stemme af Tomokazu Seki.

Spillet udkommer den 28. september i Japan og den 29. september i resten af verden til PlayStation 5, PlayStation 4, PC (via Steam) og Switch. Type-Moon overvåger projektet, og Aniplex samarbejder om produktionen.

Beskrivelse

Det 4. år af Keian-æraen, Edo-perioden. Det er flere årtier siden afslutningen på en turbulent, blodgennemsyret æra. Folk nød fred og ro. Men en kamp mellem syv par Mestre og Servant er ved at begynde, da “Waxing Moon Ritual” udfolder sig i skyggerne. Miyamoto Iori, en ung mand i Asakusa, finder sig selv fanget i en hellig gral krigs vold

Tidligere indlæg om spillet

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...