“FGO Fes. 2023” begivenheden i søndags afslørede den anden trailer til Koei Tecmos Fate/Samurai Remnant, dets nye action-RPG i Fate serien.

Traileren afslørede to nye servants og fem rogue servant – som inkluderer Arjuna, Cu Chulainn og Tamamo Aria – som alle optrådte i tidligere værker i Fate serien. Spillets trailer teaser også en karakter ved navn Babylonia med stemme af Tomokazu Seki.

Spillet udkommer den 28. september i Japan og den 29. september i resten af verden til PlayStation 5, PlayStation 4, PC (via Steam) og Switch. Type-Moon overvåger projektet, og Aniplex samarbejder om produktionen.

Beskrivelse

Det 4. år af Keian-æraen, Edo-perioden. Det er flere årtier siden afslutningen på en turbulent, blodgennemsyret æra. Folk nød fred og ro. Men en kamp mellem syv par Mestre og Servant er ved at begynde, da “Waxing Moon Ritual” udfolder sig i skyggerne. Miyamoto Iori, en ung mand i Asakusa, finder sig selv fanget i en hellig gral krigs vold

Tidligere indlæg om spillet

Kilde

Kategoriseret i: