På den nyoprettede Jiisan Baasan Wakagaeru (A Story About a Grandpa and Grandma Who Returned Back to Their Youth) X (tidligere Twitter) konto blev det annonceret, at Kagiri Araidos mangaserie får en anime-adaption.

En illustration blev også udgivet samtidig. Indtil videre er det kun kendt, at dette bliver en tv-anime. Yderligere detaljer såsom produktionsteamet eller en startdato kendes ikke.

Jiisan Baasan Wakagaeru webmangaen er skrevet og illustreret af Araido. Den blev først udgivet på Twitter og Pixiv i oktober 2019, derefter på Nico Nico Manga i februar 2020. Kadokawa udgav derefter mangaens sjette samlede bogbind i oktober 2022 og udgiver det syvende bind den 16. august.

Jiisan Baasan Wakagaeru laves til TV anime
Illustration for at fejre annonceringen af animeen.
©新挑限・KADOKAWA/じいさんばあさん若返る製作委員会

Beskrivelse

Et ældre par, der har været sammen i mange år, bliver pludselig ungt igen!

Shozo og Ine er et ældre ægtepar, der driver en æblefarm i Aomori. En dag vågner de op og opdager, at de er blevet unge igen! En komedie om et heftigt og kærligt par med en smuk bedstefar og en smuk bedstemor!
Historien følger det unge gamle pars hverdag og familietid, og man kan se dem trodse de unges forventninger.

Reklame-video for mangaen

Du kan se en reklame video for første bind af Jiisan Baasan Wakagaeru mangaen nedenfor:

Kilder

AniToons+

LiveChart.me

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,