Black Clover får en anime film

Dette års 17. nummer af Shueishas Weekly Shonen Jump-magasin afslørede at Yūki Tabatas Black Clover franchise får en anime-film.

Minde video

Videoen viser ikke dele af filmen, men fejrer filmens annoncering ved at vise optagelser af produktion af både TV-anime serien og manga samt fremhæve manga og anime seriens verdensomspændende popularitet.

Illustration

Black Clover får en anime film

Kilder

The Honor Student at Magic High School TV anime trailer og juli premiere

Panelet for The Irregular at Magic High School serien til AnimeJapan 2021 afslørede en ny reklamevideo til TV-anime adaptionen af Yu Moris The Honor Student på Magic High School (Mahōka Kōkō no Yūtōsei: The honour at magic high school) spinoff manga. Videoen afslører anime seriens premiere til juli.

Trailer

Illustration

The Honor Student at Magic High School TV anime trailer og info

Kilde

Megami-ryō no Ryōbo-kun TV anime trailer og info

En scenepræsentation til AnimeJapan 2021 begivenheden for TV-anime serien baseret på Ikumi Hinos Megami-ryō no Ryōbo-kun (Dorm Mother of the Goddess’ Dorm) manga afslørede et teaser billede og video for den kommende anime.

Trailer

Info

Arrangementet afslørede også, at fem-medlems gruppen Megami Ryōsei vil udføre den indledende temasang “Naughty Love”, og Megami Ryōsei+α vil udføre det afsluttende tema “Zettai! Kimi Sengen.” De fem medlemsgrupper består af Ashu Nekota (som Atena), Nairu (som Mineru), Kukuru Kurasaka (som Kiriya) Fureia (som Fley) og Yuki Yomichi (som Serine). Afslutningstemaet tilføjer Akira Itsuki (som Sutea).

Illustration

Megami-ryō no Ryōbo-kun TV anime trailer og info

Beskrivelse

Megami-ryō no Ryōbo-kunhandler om den 12-årige dreng Kōshi Nagumo, som ender hjemløs, pengeløs og uden pårørende til at passe ham. Da han ligger på gaden, bliver han samlet op for at blive “kollegie-mor” for et kollegie fuldt af urolige kvindelige universitetsstuderende. Omgivet af underlige og besværlige ældre kvinder begynder Kōshi et “lidt ecchi nyt liv.”

Kilde

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 TV anime nøgle billede 3

I løbet af That Time I Got Reincarnated as a Slime scenepræsentationen til Anime Japan 2021blev den tredje nøglebillede for serien afsløret med Rimuru (i hans demon lord form) og en anden karakter. Det visuelle blev tegnet af hovedseriens karakterdesigner Ryoma Ebata.

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 TV anime nøgle billede 3

Kilde

Tokyo Babylon 2021 TV anime serien aflyst på grund af yderligere sager om plagiat

Det officielle websted for studio GoHands’ Tokyo Babylon 2021 TVanime serie annoncerede sidste mandag, at anime serins produktionskomité helt har annulleret den nuværende produktion af anime serien med den hensigt at starte på en frisk med en helt ny produktion.

Ifølge udvalgets erklæring resulterede dens undersøgelse af plagierede karakter tøj design i opdagelsen af flere tilfælde af plagiering ud over de to oprindelige eksempler.

Meddelelsen tilføjede, at undersøgelsen resulterede i, at produktionsudvalget mistede tilliden til produktionen, men at CLAMP og produktionskomiteen vil arbejde på at starte en ny produktion så hurtigt som muligt.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,