Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The Kingdoms of Ruin anime trailer
The Kingdoms of Ruin anime trailer

Anime

The Kingdoms of Ruin anime trailer

Anime udgaven af The Kingdoms of Ruin begynder i starten af oktober.

The Kingdoms of Ruin animeen har afsløret en ny trailer og illustration sammen med at serien får premiere den 6. oktober.

Traileren afslører temasangene “Kieru made” af Hana Hope som åbningstema og “Prayer” af Who-ya Extended som afslutningstema.

The Kingdoms of Ruin er en mangaserie skrevet og illustreret af yoruhashi. Den begyndte serialisering i 2019 i Comic Garden magazine.

Folkene bag

Yokohama Animation Lab animerer serien under ledelse af Keitaro Motonaga. Takamitsu Kono laver seriekompositionen og Hiromi Kato står for karakterdesigns. I mellemtiden laver Miki Sakurai, Shu Kanematsu, Hanae Nakamura musikken til serien.

Roller

Rollelisten til anime inkluderer:

  • Kaito Ishikawa som Adonis
  • Azumi Waki som Doroka
  • Ryoko Shiraishi som Chloe
  • Satoshi Hino som Yamato
  • Hikaru Tono som Yuki
  • Kisho Taniyama som Shirosagi

Illustration

The Kingdoms of Ruin anime trailer
©2023 yoruhashi/Mag Garden, Hametsu no Oukoku Production Committee

Beskrivelse

Menneskeheden levede længe i harmoni med hekse, men en avanceret videnskabelig revolution har gjort en heks kræfter unødvendige. Efter at have bukket under for vrede og frygt begynder den største nation i verden en brutal heksejagt og eliminerer alle hekse fra landet. Efter at være blevet tvunget til at se sin elskede lærer dø, sværger Adonis, en hekselærling, hævn over imperiet, der tog alt fra ham. Det er en blodig kamp mellem videnskab og magi i denne spændende nye fantasy-manga!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...