Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Pokémon: Paldean Winds web anime afsløret
Pokémon: Paldean Winds web anime afsløret
©2023 Pokémon. ©1995–2023 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc.

Anime

Pokémon: Paldean Winds web anime afsløret

Der kommer endnu en Pokémon web anime, denne gang i Paldea regionen.

Som en del af den seneste “Pokémon Presents” blev “Pokémon: Winds from Paldea” annonceret som en ny web-animations-serie baseret på de populære lommemonstre.

Engelsk

Tysk

Webserien laves af WIT STUDIO, instrueret af Ryohei Takeshita. Manuskripterne vil blive skrevet af Teruko Utsumi og Keisuke Sato. I mellemtiden laver Takashi Kojima karakterdesigns. Kevin Penkin er hyret til baggrundsmusikken.

Afsnittene udgives meget snart på Pokémons officielle YouTube-kanal. Der er dog ikke offentliggjort nogen nøjagtig dato.

Beskrivelse

Historiens plot tager os til Paldea-regionen, hvor vi følger nogle unge akademistuderendes hverdagserfaringer. For at blive en succesfuld Pokémon-træner skal eleverne lære mange nye ting og prøve at finde sig selv.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...