Den officielle X (tidligere Twitter) konto for Rekishi ni Nokoru Akujo ni Naru zo: Akuyaku Reijou ni Naru hodo Ouji no Dekiai wa Kasoku suru you desu! (I’ll Become a Villainess That Will Go Down in History) har annonceret at Jyun Hayases light novelen får en anime adaption. Det er en tv-anime, men der kendes ingen yderligere oplysninger om den. Vi holder dig opdateret.

Illustrationer

Erindringsillustrationer fra Okida og manga-illustratoren Akari Hoshi er blevet frigivet som en del af annonceringen.

Beskrivelse

Serien følger historien om Alicia, den ældste datter af den værdsatte Williams-familie, en slægt kendt for deres beherskelse af mørk magi. På trods af at hun legemliggør rollen som en skurk, eksisterer hun som en fiktiv karakter, der stammer fra et otome-spil. I mellemtiden længes en inderlig beundrer af Alicia, en unavngiven ung kvinde, efter at blive hende. På mirakuløst vis bliver hendes ønske opfyldt gennem en ejendommelig skæbnedrejning, der involverer en døsig lastbilchauffør. Denne drejning resulterer i hendes død og efterfølgende genfødsel som en syv-årig Alicia inden for spillets rammer.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,